Cum se descurcă Mirela Vaida cu trei copii: „Eu sunt părintele ușor de vrăjit, soțul meu este polițistul rău”

Cum se descurcă Mirela Vaida cu trei copii. Nu este doar o prezentatoare şi o artistă de succes, ci şi o mamă devotată. Vedeta are o familie numeroasă, dar se descurcă minunat, chiar dacă ea este părintele "ușor de vrăjit".

03 mai 2023, 19:52
Cum se descurcă Mirela Vaida cu trei copii: „Eu sunt părintele ușor de vrăjit, soțul meu este polițistul rău”
Cum se descurcă Mirela Vaida cu trei copii

Cum se descurcă Mirela Vaida cu trei copii. Deși își dorește să fie mai drastică, vedeta recunoaște că este părintele „ușor de vrăjit”. În timp ce soțul său preia rolul de „polițist rău”, ea se lasă adesea manipulată de dorințele micuților.

Citeşte şi: Mirela Vaida, criză de nervi după ce a fost blocată 7 ore pe aeroport: „Dragă companie aeriană, câte ți-aș spune eu azi…” 

Cum se descurcă Mirela Vaida cu trei copii

În ciuda provocărilor, Mirela Vaida este un model de părinte implicat și devotat. Ea își dorește ca cei mici să aibă o copilărie fericită și sănătoasă și face tot ce îi stă în putință pentru a-i ajuta să se dezvolte armonios.

Eu sunt părintele foarte ușor de vrăjit. Soțul meu preia partea de polițist rău, cineva în casă trebuie să fie autoritar. Îmi place că obtin ce vor, dar parcă prea ușor de la mine. Avem o graniță, ei știu când se poate și când nu.

Întotdeauna sunt pe telefon cu soțul meu, cu tatăl lor. Avem și o bonă care ne ajută, atunci când suntem plecați. Eu cred, și sper că am depășit perioada aceea de boli ale copilăriei, și că am început deja să ne imunizăm. Îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși și să ne țină tot așa„, a declarat Mirela Vaida pentru Spynews.ro.

Ce metodă de slăbit are Mirela Vaida

Prezentatoarea TV este o gurmandă adevărată și se declară îndrăgostită de bucătăria tradițională românească, astfel că nu este adepta salatelor și preparatelor slabe în calorii, dar atunci când cântarul îi indică o greutate mai mare decât de obicei, Mirela Vaida ia pauză câteva zile și încearcă să mănânce cât mai sănătos.

Da, țin diete atunci când simt că am luat-o razna, că am pus cam multe kilograme. Atunci, sigur, țin o dietă de o săptămână-două. Mă reglez, dau jos cele 2 kilograme în plus, cam atât pun eu, 2 sau 3 kilograme maximum. După aceea, revin la viața normală.

 Dar nu am fost niciodată un om care să țină diete pe termen nelimitat. Uite, acum, în timp ce dau acest interviu, fierb o oală de sarmale. Știi cum miroase în casă?

Miroase a costiță afumată, a slăninuță, a cârnăciori afumați, printre sarmalele acelea… E o nebunie. Mă pregătesc, după aceea, să fac o ciorbiță de perișoare. Deci, la mine în casă nu e cu dietă.

Eu sunt un om fericit când se mănâncă, și eu mănânc tradițional, frumos, românesc, nu salate și rucola. Iar atunci când simt că e cam mult și nu se mai încheie fusta, mă reglez.

Mă hidratez câteva zile, țin așa un pic de „dietă sănătoasă, asta însemnând să nu consum mult, caloric. Și gata, mi-am revenit rapid! Pentru că am o viață activă și organismul răspunde imediat. De gătit, gătesc bine și chiar ar fi păcat să nu mănânce familia mea din mâna mea”, a declarat Mirela Vaida, pentru Viva.ro.