Mirela Vaida și-a schimbat look-ul. Cum arată acum prezentatoarea: „N-am mai rezistat”

Mirela Vaida și-a schimbat look-ul. Prezentatoarea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii aproape toate activitățile sale, fie că sunt din viața personală sau profesională.

21 feb. 2023, 19:46
Mirela Vaida și-a schimbat look-ul. Cum arată acum prezentatoarea: „N-am mai rezistat”
Mirela Vaida și-a schimbat look-ul

Mirela Vaida și-a schimbat look-ul. Recent, prezentatoarea de la Acces Direct a postat o imagine pentru a le arăta fanilor ei că s-a tuns scurt. Vedeta a publicat și un mesaj prin care le-a cerut părerea urmăritorilor ei cu privire la schimbarea de look.

Citește și: Mirela Vaida a ajuns la spital. Probleme de sănătate în familia prezentatoarei. Imaginea cu care i-a îngrijorat pe fani

Mirela Vaida și-a schimbat look-ul

Mirela Vaida a ținut să precizeze că mulți dintre colegi i-au spus că este prea „serioasă”, însă recunoaște că noua tunsoare i-a schimbat starea de spirit. „N-am mai rezistat! M-am tuns. Colegii zic că sunt prea „corporatistă” și „serioasă”. Voi ce ziceți?”, a scris Mirela Vaida Vaida pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Recent, celebra prezentatoare a dezvăluit care este secretul său și cum reușește să fenteze kilogramele în plus atunci când mănâncă cam tot ce își dorește. „De câțiva ani, eu îmi propun să fiu într-o continuă dietă, dar nu pot. În weekenduri, dacă ieșim la o masă sau dacă avem musafiri sau suntem invitați undeva, eu nu am cum să țin dietă.

Eu sunt o pofticioasă și efectiv iubesc mâncarea. O ieșire pentru mine la restaurant sau o întâlnire cu prietenii nu are cum să fie fără mâncare. Mâncarea este ceva esențial, nu m-am ferit să recunosc asta. Iubesc să mănânc, dar încerc să mănânc câte puțin din toate”, a declarat Mirela Vaida, pentru spectacola.ro.

Mirela Vaida a mărturisit că a eliminat masa de seară și odată cu ea a eliminat și stresul kilogramelor în plus. „Acum, singura dieta care dă rezultate la mine este să nu mai mănânc seara, după ora 18:00. Este, de fapt, și motivul pentru care eu merg cu mâncarea după mine, la muncă. La pauza publicitară de la 18 fără 10 eu am sacoșa mea cu mâncare, în platou, pe care o deschid și o mănânc acolo. De obicei, îmi trebuie două pauze ca să termin.

Nu pot mâncă în 5-6 minute o masă. Îmi iau ceva ușor. Încerc să mănânc o salată sau o carne la grătar, un pește la grătar cu broccoli sau fasole verde în abur, lucruri cât mai sănătoase și fără grăsimi și încerc ca aceea să fie ultima mea masă. Este un pic greu, când ajungi seara acasă (…).

Dacă ai scăpat și ai trecut de pragul acela cu crănțănelele, ești un om salvat și se vede efectiv pe cântar a doua zi”, a povestit prezentatoarea TV.