Cum se distrează Răzvan Simion și Daliana Răducanu în vacanța din Monte Carlo. În ce opulență se scaldă cei doi, fotografii spectaculoase

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și pare că se înțeleg din ce în ce mai bine. De fiecare dată când au puțin timp liber, aleg să-l petreacă împreună.

28 apr. 2022, 17:43

Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 și-a luat o binemeritată vacanță și a dus-o pe iubita lui, Daliana, departe de agitația din Capitală.

Cei doi au ales ca destinație de vacanță Monte Carlo. După ce Dani Oțil s-a întors dintr-o scurtă vacanță în Dubai, a venit rândul lui Răzvan Simion să se relaxeze. Și-a făcut bagajele și a plecat în destinația luxoasă de pe Riviera Franceză.

Răzvan a postat pe Instagram fotografii din superba lor vacanță. Peisajele sunt spectaculoase, iar urmăritorii i-au complimentat pentru cât de frumos își petrec timpul liber. Cei doi stau la un hotel luxos, cu piscină imensă și se plimbă cu yacht-ul, în timp ce admiră priveliștea de vis.

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, arhitect de design interior. Sunt împreună din vara anul 2020 și au planuri cât se poate de serioase pentru viitor. Daliana a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu.

”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat prezentatorul într-un podcast recent.

Citește și Daliana Răducan, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Răzvan Simion: E ca o sinergie ceea ce trăim!