Cum se distrează STUDENŢII americani în timpul VACANŢEI de primăvară GALERIE FOTO

Vacanţa de primăvară este una dintre cele mai fericite perioade din viaţa studenţilor americani. Milioane de tineri fug de frigul american şi de orele de curs dificile, îndreptându-se pe plajele mexicane din Cancun şi Acapulco, unde pentru o săptămână sau două uită de examene şi cursuri.

04 mart. 2013, 18:16

În Statele Unite, vacanţa de primăvară este o perioadă specială. Fiecare universitate oferă studenţilor o astfel de pauză, de două săptămâni, între semestre, în perioada lunilor februarie sau martie. Unităţile de învăţământ îşi închid porţile, tinerii îndreptându-se spre casă sau spre staţiuni exotice, din America sau Mexic, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi DISTRACŢIE PE FRONT. Vezi cum se distrează soldaţii în Afganistan pe melodia „Mambo Number 5” VIDEO

Citeşte şi Cum se distrează tinerii miliardari arabi în Londra VIDEO

În rândul studenţilor, această vacanţă mai este numită şi „Săptămâna Sfântă”. Una dintre cele mai cunoscute destinaţii este staţiunea mexicană Cancun, unde tinerii petrec zilele pe plajă şi nopţile în cluburi. Potrvit publicaţiei Times, peste patru milioane de oameni petrec câteva zile pe an în această localitate.

Ei sunt atraşi de plajele cu nisip fin, de femeile frumoase îmbrăcate sumar şi de preţurile mai reduse decât în America. Mai mult, totul este stins cu mult alcool şi voie bună. Vacanţa de primăvară petrecută în Mexic a devenit aproape o tradiţie în rândul cursanţilor, indurstria cinematografică americană folosindu-se de acest pretext pentru numeroase filme.

Citeşte şi „Cum mi-am petrecut vacanţa de vară „. Vezi compunerea care face vâlvă pe reţelele de socializare