Cum se folosesc Google Glass VIDEO

Un nou canal de YouTube şi un nou clip au fost postate miercuri pentru a explica cât de uşor este pentru un utilizator sp interacţioneze cu Google Glass.

RomaniaTV.net
01 mai 2013, 11:34
Cum se folosesc Google Glass VIDEO

Nu este nici pe departe vorba doar de comenzi vocale, cum imi era frica. Daca ne uitam la clipurile GTA 5 anterioare care demonstrau ca de frumos si de intuitiv interactioneaza utilizatorii cu Google Glass, toata partea de interactiune era realizata printr-un set de comenzi vocale initiate prin OK Glass. Din fericire, un touchpad generos pe marginea ochelarilor va ajuta sa faceti prin atingeri mult mai multe lucruri, fara sa fie impetuos necesar sa stiti engleza si sa o vorbiti cu precizia necesara pentru Glass.

Pentru a ne lamuri cum o persoana obisnuita poate interactiona cu ochelarii prin operatiuni foarte simple, Google a creat un nou canal de YouTube intitulat Project Glass. Incepand cu clipul de aproximativ un minut pe care il puteti viziona mai jos, o mare parte din intrebarile legate de acest aparat unic si misterios  au primit raspuns. In plus, tot cu aceasta ocazie vedem mult mai multe elemente din interfata implicita cu care este livrat Google Glass. Invatam cum sa partajam o poza cu prietenii, cum se deschidem o aplicatie sau sa o inchidem.

Vezi video care arata cum se foloseste Google Glass pe Playtech.ro.