Cum se fură bordurile în Lipova cu limuzina VIDEO

Un bărbat a fost filmat în timp ce fura borduri dintr-un cartier din oraşul Lipova, judeţul Arad. Poliţia s-a autosesizat în acest caz, iar autorii furtului au fost prinşi.

06 aug. 2015, 13:33
Cum se fură bordurile în Lipova cu limuzina VIDEO

Totul s-a întâmplat în mijlocul zilei, iar pe lângă el se văd zeci de oameni care trec însă nu observă ce face de fapt individul.

Citeşte şi: O celebră cântăreaţă de muzică populară a fost prădată de hoţi. A rămas fără agoniseala de-o viaţă

Pe imaginile surprinse de un martor se vede cum şoferul îşi umple portbagajul maşinii cu borduri. Filmuleţul a fost postat pe pagina de socializare şi a strâns zeci de comentarii.

După apariţia filmării, Poliţia s-a autosesizat, iar autorii furtului de borduri de la Lipova au fost prinși, scrie specialarad.ro

Inspectorul de poliție Lorena Pârvulescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad a declarat că „au fost identificați cei doi bărbați – unul în vârstă de 19 ani și celălalt de 33 – care s-au dovedit a fi autorii furtului a 24 de borduri – pe care ulterior le-au vândut. De asemenea, prejudiciul, în valoare de 1.700 de lei, a fost recuperat. Pe numele celor doi a fost intocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”.