Cum se fură cu fusta o cutie întreagă cu beri VIDEO

O femeie venită cu familia la cumpărături într-un supermarket a reuşit să ascundă sub fustă un carton cu cel puţin 24 beri.

30 dec. 2011, 16:24
Cum se fură cu fusta o cutie întreagă cu beri VIDEO

Un video postat pe Youtube de Lawrence83Lim face furori pe Internet. Înregistrarea este făcută într-un supermarket nespecificat, aparent de camerele de supraveghere ale magazinului.

În imagine apare o femeie îmbrăcată în într-un tricou bleu ce cade pe deasupra unei fuste largi, asemănătoare cu cele purtate de ţigănci, plimbându-se printre rafturile magazinului. Este însoţită de un bărbat şi de o adolescentă care par să fie familia ei. la un moment dat, în timp ce bărbatul ăi fata caută ceva într-un raft de cosmetice, femeia se îndreaptă către paleţii  cu cutii de bere, trage un carton cu 24 de cutii de bere, se apleacă peste el desfăcându-şi fusta şi, după ce se ridică, cartonul cu beri dispare.

Femeia se preface că mai caută ceva pe alte rafturi, apoi pleacă. După ea vine fata, care părea că habar n-are ce făcuse femeia, şi bărbatul, care se uită câteva clipe în jur ca să vadă dacă i-a observat cineva.

Din data de 18 decembrie, de când inregistrarea a fost postată pe Youtube, a avut aproximativ 300.000 de vizite şi a fost preluată de mai multe reţele de socializare online, „performanţa” femeii stârnind stupoare şi diferite comentarii, toate gravitând în jurul unei singure întrebări Ş cum de a reuşit femeia să meargă normal cu un carton de 24 de cutii de bere atârnat la brâu?! …

Un utilizator care lucrase într-un supermarket a postat un comentariu, dând şi răspunsul la întrebare : „Am văzut o mulţime de hoaţe care foloseau o metodă uluitoare. Purtau un coş prins de brâu, pe sub fustă, unde îşi ascundeau produsele furate.” Dar  utilizatorul nu credea că este posibil ca într-un asemenea coş să intre şi un carton cu 24 de beri.