Cum se îmbracă bărbaţii de la Hollywood

Viața de vedetă este una foarte bună dacă ar fi să ne gândim la actorii americani. Unul dintre aspecte este că ei sunt considerați a fi printre cele mai bine îmbrăcate persoane și multă lume încearcă să le copieze ținutele indiferent dacă sunt bune sau rele. Precum în spatele unui bărbat puternic este o femeie frumoasă, de imaginea acestor artiști se ocupă consultații de imagine.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 11:13
Cum se îmbracă bărbaţii de la Hollywood

Un reporter de la o publicație cunoscută pentru bărbați din SUA a petrecut timp de o săptămână cu un consultant de imagine pentru a vedea ce se întâmplă în spatele acestor consilieri vestimentare. Stilista de la Hollywood Ilaria Urbinati are o reputație foarte bună și este abordată de foarte multe actori pentru a se ocupa de imaginea lor, dar ea își alege atent clientela.

Când Ilaria primește o solicitare ea verifică informațiile despre acel personaj dacă este un subiect des al revistelor de scandal, nu se mai ocupă de el. Reporterul a prins în săptămâna în care se ocupa de imaginea lui Miles Teller, un tânăr actor care dorește să se afirme pe platourile de filmare de la Hollywood.

CITEŞTE ÎN CONTINUARE PE Stil Masculin