Cum se împart milioanele regilor Cioabă. Împăratul Iulian cere sechestru pe întreaga avere

Florin Cioabă a lăsat o avere impresionantă - milioane de euro, bijuterii şi galbeni. Potrivit România TV, averea nu se împarte însă frăţeşte. Fiul cel mic ia totul, ba chiar şi o coroană în plus. Iar acum, împăratul Iulian a pregătit şi o lovitură de teatru: el cere sechestru pe averea familiei Cioabă.

24 aug. 2013, 17:17
Cum se împart milioanele regilor Cioabă. Împăratul Iulian cere sechestru pe întreaga avere

Florin Cioabă a lăsat în urmă o avere impresionantă. Monede de aur, salbe şi bijuterii alcătuiesc tezaurul familiei, dar şi coroana şi sceptrul regal sunt extrem de valoroase, ele fiind din aur masiv şi împodobite cu bijuterii foarte valoroase.

Tocmai de aceea, fiii săi, Daniel şi Dorin, revendică aceeaşi coroană. De asemenea, tot o avere este şi palatul lui Florin Cioabă, în interiorul său aflându-se canapele de catifea cusute cu fir de aur, cristaluri foarte valoroase sau obiecte făcute de argintari.

Potrivit România TV, averea lui Florin Cioabă este estimată la 2-3 milioane de euro. El a făcut această avere la începutul anilor ’90, când şi-a recuperat aurul confiscat de comunişti, dar şi pe parcursul vieţii a avut mai multe afaceri, mai ales cu valorificarea fierului vechi.

Dealtfel, Daniel Cioabă a recunoscut la România TV: „Nu pot să spun o sumă exactă, dar într-adevăr este vorba şi de o avere impresionată. Nu s-a făcut un calcul, dar e de milioane de euro„.

Există însă şi contestatari ai acestei averi, iar Împăratul Iulian cere chiar sechestru pe averea familiei Cioabă. Acesta acuză că regii Cioabă au primit aur ilegal de la stat, după Revoluţie, pentru că, spune el, salbele ar fi aparţinut altcuiva.

Citeşte şi Daniel Cioabă, noul rege al romilor din România, la şpriţ cu preşedintele Băsescu VIDEO