Cum se înjură „nemernicul” Ioan Rus şi „prostănacul” Alin Tişe

Mahala politică la Cluj-Napoca. Fostul ministru în cabinetul Năstase, Ioan Rus, şi şeful CJ, Alin Tişe, finul lui Emil Boc, se înjură ca la uşa cortului. Rus spune că Tişe este "prostănac" şi e făcut "invers", şeful CJ i-o întoarce şi îl face "mojic, nemernic şi lipsit de caracter".

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 14:45
Cum se înjură „nemernicul” Ioan Rus şi „prostănacul” Alin Tişe

Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, l-a făcut miercuri seara, la o dezbatere, pe Alin Tişe „prostănac de la mama lui”.

Tişe e prostănac, de la mama lui, aşa îi făcut, invers”, l-a atacat Rus pe Tişe, potrivit stiridecluj.ro

Replica lui Tişe a fost una pe măsură.

Este cunoscută de întreaga comunitate clujeanaă aroganţa fără margini a lui Rus. Însa acum a demonstrat o mojicie incredibilă, atacându-mi familia. Mi-a atacat mama, ca un nemernic. Aceasta demonstrează lipsa de caracter. Câtă bărbăţie poate avea un astfel de om!„, a contracarat Tişe, într-un comunicat de presă. 

El spune că nu este prima data când Rus îl jigneşte, însă s-a arătat extrem de deranjat că acum îi jigneşte şi familia.

„Mama mea a născut un copil şi care, în opinia lui „… de la mama lui îi făcut aşa, invers”. Mama care m-a crescut cu greutăţi şi care a făcut tot ce a putut ca eu să urmez o facultate şi să mă educe. Am realizat in viata mea profesionala si personala pana la 30 de ani, cand am intrat in politica, mai mult decat a reusit acest individ, care isi permite sa-mi jigneasca familia. Fara sa beneficiez de avantajele regimului comunist… (…) Îl informez pe acest personaj nedemn că jignirile lui îl discreditează ca individ şi că mama mea nu-l va uita niciodata. Îl va ierta însa, fiind o buna crestina”, a mai spus şeful CJ.