Cum se înțeleg copiii lui Dragoș Bucur. Actorul și soția sa au adoptat o fetiță de etnie rromă. „Crește la fel ca frații săi. Trece prin transformările pe care destinul i le-a pus în față”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt fericiții părinți a trei copii, de care sunt extrem de mândri și cărora au ales să le ofere o educație cât mai frumoasă, dar în același timp să le dezvolte și capacitatea de a lua propriile lor decizii.

14 dec. 2021, 12:59

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au creat o familie superbă, cei doi au împreună trei copii, două fiice Sofia și Roxana și un băiat pe nume Kadri.

La 16 ani, Sofia este deja adolescentă, în timp Roxana are 9 ani , iar Kadri 6 ani. Dragoș Bucur a povestit despre cum decurge relația dintre cei trei copii ai săi.

CTP îl acuză Dragoş Bucur de instigare la nerespectarea legii. „Îmi pare rău că se alătură unor personaje precum senatoarea Cascada Urlătoarea”

„Oricine are copii știe că totul este greu și frumos în același timp. Sunt probleme care devin ridicole când le povestești cuiva fără copii și bucurii și mai ridicole pentru cei care nu sunt părinți, așa că astfel de discuții e bine să rămână doar între cei cu interese comune.”, a declarat actorul.

Bucur a povestit și despre fiica sa, India Roxana, o fetiță de etnie romă, pe care el și Dana Nălbaru a au adoptat-o. Actorul a declarat că fiica lui crește la fel precum frații ei și că până acum nu s-a confruntat cu elemente negative, cum ar fi rasismul.

„Nu ne-am lovit până acum de discriminare pe astfel de considerente și sper să nu fie cazul nici în viitor. ste aberant într-adevăr să judeci oamenii după culoarea pielii și sincer să fiu nici nu vreau să mai vorbesc despre asta. Roxana crește exact ca frații ei sau verișorii ei, iar laudele sau mustrările de care are parte sunt doar în funcție de propriile acțiuni, așa cum este normal să fie și în viitor.”, a mai adăugat actorul, potrivit Viva.ro.

Dragoş Bucur a renunţat la reţelele sociale. Motivul pentru care a luat această decizie: „E o discuție foarte delicată și sensibilă”

Dragoş Bucur a renunţat la reţelele sociale şi spune, simplu, că nu sunt pentru el. Prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” crede că scăderea interesului pentru rețelele sociale ține și de vârstă.

Lucian Mîndruță, după declarațiile controversate făcute de Dragoș Bucur: „Ești doar un ignorant care crede în libertatea de a împrăștia în jur scuipat”

Tinerii se simt în largul lor în acest mediu, care le alimentează zi de zi dorința de a-și expune în public viața privată.

„E o discuție foarte delicată și sensibilă. Care e șmecheria, de fapt, să afle lumea ce am mâncat eu la micul dejun sau cu ce m-am îmbrăcat sau ce poze mișto am făcut eu pe unde am fost? Mi se pare că hrănim așa un monstru care crește și nu se mai satură niciodată. Și, vorbind din perspectiva mea, îmi face rău.

Cred că are legătură cu vârsta, cred că se creează o altă ierarhie în viața oamenilor odată cu trecerea anilor. Am vorbit de curând cu fata mea, care e la vârsta adolescenței, despre chestia asta cu publicul, cu așa-zisele vedete din România și din afară… Care-i treaba? De fapt, nu e nicio valoare acolo. Dacă e o valoare, e prin produsul pe care-l arăți. Dacă ești un artist, important e ce produs prezinți”, a declarat Dragoș Bucur pentru PROTV.RO.