Cum se înțelege de fapt Carmina Vârciu cu Anda Călin, actuala parteneră a tatălui său. Care este relația dintre cele două

Carmina Vârciu este acum o domnișoară în toată regula, iar Liviu Vârciu este cu adevărat mândru de ea. De-a lungul timpului au tot existat zvonuri potrivit cărora tânăra nu s-ar înțelege foarte bine cu Anda Călin, actuala parteneră a lui Liviu Vârciu.

06 dec. 2022, 20:56
Cum se înțelege de fapt Carmina Vârciu cu Anda Călin, actuala parteneră a tatălui său. Care este relația dintre cele două

Carmina Vârciu este acum o domnișoară în toată regula, iar Liviu Vârciu este cu adevărat mândru de ea. Într-o sesiune de întrebări de pe Instagram,  aceasta a vorbit despre cum se înțelege în realitate cu Anda Călin.

Cum se înțelege de fapt Carmina cu Anda Călin

Internauții au ținut să o întrebe și despre o împăcare între mama ei și Liviu Vârciu, însă aceasta susține că s-a resemnat.

„Dacă mă întrebai asta acum 10 ani… da, voiam. Voiam din tot sufletul meu de copil mic de la 10 ani ce îl aveam. Dar, în momentul de față, nu. Mi-am dat seama că unele chestii trebuie să rămână așa cum sunt. Deci, în momentul de față, nu ”, a declarat Carmina pe contul său de Instagram.

În ceea ce privește relația cu actuala parteneră a lui Liviu Vârciu, Carmina a lăsat să se înțeleagă că nu sunt probleme între cele două.

Citește și : Testul de inteligență cel mai rapid din lume. Are doar trei întrebări. Te descurci să răspunzi?

Da, mama și-a mai refăcut viața. Adică nu cred că au fost suferințe. Au fost destul de maturi amândoi. Dacă nu mai funcționează, nu mai funcționează și aia e, drum bun, cale bătută. Eu am fost prioritară, adică n-a fost nimeni peste mine, nici măcar ea. Nu cred că a fost gelos când a intervenit cineva în viața mamei, pentru că știu că ei se respectă unul pe celălalt. Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă, nimeni, indiferent cine ar fi, și nu există nici tată vitreg. Sunt partenerii, bărbatul sau femeia, cu care ai mei și-au refăcut viața”, a declarat Carmina Vârciu pentru Fanatik.

Citește și : Vlăduța Lupău și-a pus urmăritorii serios pe gânduri. Cântăreața trece printr-un moment dificil: ”Sunt aproape cheală”

Carmina s-a mutat singură și are două joburi

Deși v-ati fi gândit că nu trebuie să muncească și asta pentru că părinții sunt cei care o susțin, lucrurile nu stau deloc așa. Fiica lui Liviu Vârciu și-a luat două joburi și s-a mutat singură.

”A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește, bănuții mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult. Dar, îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe piciorele mele.Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Anna Roman Brand, la atelierul Annei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are. Parțial poate că prin intermediul Andei am ajuns să merg la Anna Roman. Mi-e tata mi-a recomandat-o pentru că probabil știa de la Anda că are nevoie de o fată ca ajutor acolo. Eu oricum o știam pe Anna de foarte mult timp”, a spus Carmina Vârciu pentru Fanatik acum ceva timp.