Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul său, după ce adolescentul a decis să locuiască alături de tatăl său: „Am depășit perioada grea”

Vica Blochina își revine încet, dar sigur, după ce Edan, fiul ei în vârstă de 17 ani, a decis să plece de lângă ea și să locuiască alături de tată, celebrul Victor Pițurcă. Fosta balerină susține că încearcă să aibă din nou aceeași relație bună pe care o avea cu adolescentul înainte de a pleca din „cuib”.
Alina Costache
27 mai 2024, 08:53
Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul său, după ce adolescentul a decis să locuiască alături de tatăl său: „Am depășit perioada grea”
Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul său, după ce adolescentul a decis să locuiască alături de tatăl său: „Am depășit perioada grea”

Vica Blochina a suferit foarte mult atunci când Edan a decis să plece din casa unde a locuit încă de la naștere cu mama lui, alături de tatăl spu, Victor Pițurcă. Blondina a fost chiar în pragul depresiei, gândindu-se chiar că nu mai are niciun rost să trăiască dacă nu își are copilul alături.

Citește și: Vica Blochina și-a dorit să moartă după plecarea fiului său la Victor Pițurcă: „Nu îmi mai doream să trăiesc”

Cum se înțelege Vica Blochina cu Edan, după ce acesta a plecat de acasă

Ajuns la vârsta adolescenței, Edan a luat o decizie care nu a fost pe placul mamei sale, dar pe care aceasta a fost nevoită să o accepte, oricât de greu i-a fost. Plecarea băiatului său a căzut ca un trăsnet în viața Vicăi, dar a reușit să treacă peste perioada foarte dificilă prin care a trecut de când adolescentul a părăsit casa unde s-a născut și a crescut vreme de 17 ani.

Cu credință și cu auto-motivare, chair dacă nu era în cea mai bună formă emoțională, Vica Blochina a reușit să își revină din starea depresivă și a continuat să își vadă de viață chiar și fără Edan prin preajma ei în permanență. Acum, cei doi se înțeleg bine, însă tânărul îi interzice mamei sale să publice imagini cu el în mediul online, nedorindu-și să fie vizibil în vreo măsură.

„Perioada cea mai grea noi am depășit-o, suntem foarte bine, nu am voie să pun poze cu el, i-am și zic că măi mamă, tu cred că vrei să fii președintele României, deci nu-i place deloc să fie cunoscut, să-l vadă lumea, deci nu”, a spus Vica Blochina pentru Spynews.ro.

Vica susține că ea și Edan vorbesc foarte des și comunică la fel de bine ca înainte. Îi dă sfaturi prețioase, specificie problemelor vârstei, iar adolescentul o laudă și este mândru de ea, lucru ce nu paote decât să o bucure pe fosta balerină.

„Suntem foarte buni prieteni, are parte de tot sprijinul meu, mereu îmi zice că sunt cea mai deșteaptă mamă din lume, prin orice trece am maturitatea necesară și sunt foarte deschisă, le zic cum e mai bine, dau sfaturile foarte mișto”, a mai afirmat blondina.

Citește și: Vica Blochina s-a apucat de numerologie. Blondina a renunțat la alcool și distracții: „Mereu m-a pasionat asta, îmi doresc să fac ceva”

Spynews
Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora sa a adus pe lume o fetiță. Ce nume va purta micuța: „Sunt cea mai fericită de pe pământ...” / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
Locul superb din Europa unde poți avea un sejur perfect cu bani puțini. Apa e turcoaz aici, iar peisajul îți taie răsuflarea
Capital.ro
Elena Udrea e nevinovată! Ce i-a făcut Traian Băsescu
Playtech.ro
Ce soție frumoasă are Nicolae Stanciu! Căpitanului României are cu ce se mândri
DailyBusiness
Mobilizare uimitoare pe șantierul acestei autostrăzi! Vești bune pentru milioane de șoferi
Adevarul
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
Spynews
Trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident, în Iaşi. Un politician AUR și iubita lui au acroșat un pieton și s-au oprit într-un cap de pod / FOTO
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
Evz.ro
Sume uriașe pentru a pregăti omenirea pentru o Apocalipsă. Decizia care ar fi fatală
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
BREAKING | Un politician AUR și iubita lui au murit într-un accident rutier cumplit
Playsport.ro
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
kanald.ro
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Capital.ro
Vladimir Putin A ACCEPTAT. Președintele Rusiei va semna acordul
StirileBZI
Românii pot primi 37.000 de euro! Banii sunt dați de Comisia Europeană
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
96 de grădinițe din București vor funcționa pe timpul verii
MediaFlux
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?