Vica Blochina și-a dorit să moartă după plecarea fiului său la Victor Pițurcă: „Nu îmi mai doream să trăiesc”

Vica Blochina a povestit prin ce a trecut când fiul ei a ales să locuiască cu Victor Pițurcă. Fosta balerină a trăit un adevărat coșmar atunci când Edan i-a spus că vrea să stea cu tatăl său.

17 apr. 2024, 12:53
Vica Blochina și-a dorit să moartă după plecarea fiului său la Victor Pițurcă: „Nu îmi mai doream să trăiesc”
Vica Blochina și-a dorit să moartă după plecarea fiului său la Victor Pițurcă: „Nu îmi mai doream să trăiesc”

Vica Blochina a vrut să moară după plecarea fiului ei la Pițurcă. Celebra lituaniancă a dezvăluit prin ce coșmar a trecut din momentul în care băiatul său, Edan, pe care l-a crescut singură, a decis să nu mai stea cu ea, ci cu tatăl lui. Vedeta a plâns luni întregi, iar la un moment dat chiar nu și-a mai dorit să trăiască.

Citește și: Vica Blochina și-a schimbat fața! A trecut prin patru intervenții estetice în mai puțin de o săptămână: „Nu mă doare deloc”

Vica Blochina și-a dorit să moartă după plecarea fiului său la Victor Pițurcă

Vica a recunoscut că a trecut printr-o depresie cruntă și doar cu ajutorul credinței și al Ralucăi Bădulescu a reușit să își revină. Acum a înțeles că fiului ei îi este mai bine la tată, fiindcă are nevoie de el în această etapă a vieții, iar ea s-a împăcat cu idea că Edan nu va mai locui cu ea. Lituanianca a povestit și despre deciziile pe care le-a luat în viață, cum ar fi cea de a nu se căsători niciodată, fie pentru a nu își supăra băiatul, fie din motive ce au ținut strict de propria persoană, dar și despre viața sa dincolo de lumina reflectoarelor.

Vica Blochina a povestit cu lacrimi în ochi prin ce coșmar a trecut atunci când fiul ei, Edan, a ales să plece de acasă și să locuiască definitiv cu Victor Pițurcă, tatăl lui. Vedeta recunoaște că a ajuns chiar în pragul de a-și dori să își pună capăt zilelor.

„Edan a fost totul pentru mine, iar momentul în care s-a mutat la tatăl lui a fost pentru mine o nenorocire. A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. În viața mea nu am crezut că există depresie. Efectiv am clacat, mi-a fost foarte greu. Am plecat o lună de zile în Thailanda, m-am îngrășat 15 kilograme. Nu aveam ce să fac, mă certam cu toată lumea, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine. Am trecut prin niște etape foarte urâte și foarte grele. Asta s-a întâmplat timp de 1 an. Au fost momente când îmi doream să nu mai trăiesc. Toate gândurile negative m-au copleșit. Am eșuat ca mamă, nu mai suportam pe nimeni lângă mine să am o relație, nu pot să fac nimic cu viața mea, sunt plină de datorii. Tot ce am construit, eu am pierdut. Mă gândeam ce e de făcut: ori pun ștreangul la gât și pa, la revedere. Îmi e greu să vorbesc, că îmi vine să plâng. La psiholog nu m-am dus, alcool nu beau, dar m-am dus foarte mult la biserică. Îl sunam zilnic pe părinte.
Dumnezeu m-a ajutat să trec peste durerea asta. Cred că a fost o perioadă karmică în viața mea”, a mărturisit Vica Blochina, la „Online Story”.

Deși iubește luxul și opulența, Vica Blochina nu le-a avut mereu la îndemână. Vedeta a dezvăluit că a avut probleme financiare mari și nimeni nu a știut despre situația în care se află.

„Nu totul se rezumă la câți bani ai, dar să fii capabil să produci. Sunt foarte mulți care acum au și mâine nu au, dar aveau deșteptăciunea asta și inteligența și norocul să pice și să se ridice. Și eu am avut perioade foarte grele în viața mea. Chiar anul trecut am avut o perioadă extrem de grea din punct de vedere financiar, că nu mi-a mers business-ul cum am vrut. Eram obișnuită cu bani foarte mulți și după aceea mi-a fost foarte greu. Am pierdut foarte multe lucruri, dar cazi, pici, te ridici și dacă ai oameni care te ajută lângă tine, cu o vorbă bună, un sfat, contează foarte mult. Mai mult contează să fii înconjurat de lume mișto”, a mai declarat Vica Blochina la WOWnews.

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Vica Blochina. Vedeta a renovat locuința pe care i-a dăruit-o Victor Pițurcă. ”Pentru totdeauna”