Cum se înțelegea Dani Oțil cu bona din copilărie? Povestea care a făcut pe toată lumea să râdă cu lacrimi

Dani Oțil se pare că ar fi putut cu lejeritate să învețe limba maghiară, deoarece bona sa era o doamnă unguroaică de la scara vecină. Cum reușea prezentatorul TV să se înțeleagă cu aceasta?

15 mart. 2023, 17:36
Cum se înțelegea Dani Oțil cu bona din copilărie? Povestea care a făcut pe toată lumea să râdă cu lacrimi

În unele momente, Dani Oțil este pus pe vorbă și se mai întâmplă să dea și din casă. Acest lucru s-a întâmplat și la ediția de astăzi a emisiunii Neața cu Răzvan și Dani. Acesta a povestit câteva momente simpatice din copilăria sa.  Acesta a subliniat că totul a fost cât se poate de bine atunci când era mic.

Citește și: Boala de care a suferit Dani Oţil: „Am vomitat de la nouă seara până la cinci dimineața”

Printre altele, Dani Oțil a dezvăluit că în copilărie a avut și o bonă și nu orice fel de bonă, ci o doamnă de la scara de bloc de lângă. Aceasta nu era româncă, ci unguroaică. Doamna respectivă nu prea știa să vorbească românește, așa că atât micul Dani, cât și părinții lui erau nevoiți să se înțeleagă cu ea prin semne. Această povestioară a stârnit hohote de râs și i-a dat lui Răzvan Simion ocazia să lanseze mai multe glume cât se poate de piperate. Mai în glumă, mai în serios Dani a povestit că niciodată nu au existat probleme, ci s-au înțeles excelent cu doamna respectivă.

Dani Oțil era fascinat de peștii lui

Prezentatorul TV a mai dezvăluit că nu puține au fost momentele în care acesta petrecea ore întregi, singur, în fața acvariului cu pești, fascinat fiind de aceștia. Bineînțeles că această mărturisire i-a ridicat, tocmai bine, mingia la fileu colegului său prezentator, Răzvan Simionm, care a declarat că acum înțelege de ce amicul său de atâția ani a reușit să învețe limba peștilor.  „Am avut și eu o copilărie… că mai departe nu am ce să mai spun”, a afirmat Dani, în râsetele colegilor din platou.

În ceea ce privește o bonă de altă naționalitate, prezentatorul TV a declarat că nu ar fi o problemă pentru el ca micuțul Tiago să aibă o astfel de bonă. Acesta crede că toată lumea s-ar descurca perfect într-o astfel de situație. Dacă acest lucru se va întâmpla vom afla în curând, până atunci trebuie să subliniem că Dani Oțil este total îndrăgostit de băiețelul lui, pe care a început deja să îl ia la curse cu el. Acesta a și postat mai multe fotografii care a făcut deliciul internauților.

„Să-ți trăiască sănătos. Are gropițe-n obraji ca mama lui, să fie inteligent ca tatăl lui”. „Frumos ca mama lui, inteligent ca tatăl lui”, „Să nu te superi dacă peste câțiva ani îți va lua cheile și va pleca singur ! Ai grijă! Vorbesc din experiența nefericită!”, au spus fanii privind fotografia în care Tiago apare la volan, în brațele tatălui.

Citește și: Mare scandal în restaurantul lui Dani Oțil: „Dobitocule!” / Prețurile din local au speriat până și vedetele