Cum se menţine Andreea Antonescu la 39 de ani: „Fac asta de 4 ori pe săptămână”

Cum se menţine Andreea Antonescu la 39 de ani. Cu toate că nu se mai află la prima tinereţe şi are la activ o sarcină, cântăreaţa are un fizic de invidiat şi a dezvăluit ce face pentru a fi în formă.

15 apr. 2022, 14:14
Cum se menţine Andreea Antonescu la 39 de ani: „Fac asta de 4 ori pe săptămână”
Cum se menţine Andreea Antonescu la 39 de ani

Cum se menţine Andreea Antonescu la 39 de ani. Diete a mai ţinut de-a lungul vieţii, însă sport nu a mai făcut de aproximativ 15 ani. În urma participării la diverse show-uri, a decis să reînceapă mersul la sală. Merge de patru ori pe săptămână şi are grijă şi la alimentaţie.

Mai mult decât atât, artista a apelat şi la tratamentele corporale, care o ajută să se menţină într-o formă de zile mari.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, despre problemele avute la Survivor România: „Mi s-a încleștat efectiv toată gura”

Cum se menţine Andreea Antonescu la 39 de ani

,,De un an de zile încoace am început să țin diete, mai precis de când am ieșit din cele două reality show-uri la care am participat. Acolo am fost supusă unor provocări și pentru că lucrul ăsta a început să se observe pe corpul meu am decis că ar fi momentul potrivit să încep să investesc în fizicul meu.

Corpul nostru este casa noastră așa că trebuie să arătăm bine și să fim în formă. Și uite că m-am mobilizat și după 15 ani am decis că este momentul să merg la sală, să fac niște tratamente corporale la care corpul meu a reacționat foarte bine.

Pentru că merg la sală de minim 4 ori pe săptămână am devenit cumva dependentă și e pentru prima oară când sunt chiar mândră de mine că încerc să am un stil de viață sănătos atunci când vine vorba de alimentație. Toată viața mea am avut 42 de kilograme, acum, de când merg la sală, am pus masă musculară și am ajuns la 48 de kilograme. Mă simt bine în pielea mea, îmi doresc mereu să evoluez și să fiu mai bună decât am fost ieri”, a declarat Andreea Antonescu, pentru Click.ro.