Cum se menține în formă Matilda Pascal Cojocărița la cei 64 de ani. Ce trucuri folosește pentru a avea un ten perfect

Matilda Pascal Cojocărița arată foarte bine la cei 64 de ani pe care îi are, iar timpul pare că nu și-a pus amprenta pe chipul ei. Este adevărat că frumusețea nu se menține ușor, iar artista știe foarte bine acest lucru.

07 dec. 2022, 16:56
Cum se menține în formă Matilda Pascal Cojocărița la cei 64 de ani. Ce trucuri folosește pentru a avea un ten perfect

Matilda Pascal Cojocărița arată foarte bine la cei 64 de ani pe care îi are, iar timpul pare că nu și-a pus amprenta pe chipul ei. Cântăreața a dezvăluit recent ce trucuri folosește pentru a avea un chip și un păr perfecte.

Cum se menține în fomă Matilda Pascal Cojocărița

Ei bine să fii artist presupne să arăti de fiecare dată impecabil, iar cântăreața știe foartebine  acest lucru. Aceasta a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a avea un păr și un ten de invidiat.

”Pentru ten folosesc ceai. Practic, mă spăl pe față cu el. Ceai de toate felurile, chiar și scuturătură de fân, tot ce înseamnă plante, dacă se poate să nu fie din acela la pliculeț. Tot ce găsesc, tot ce înseamnă ceaiuri din plante este sănătate curată. De mai mulți ani folosesc acest truc pentru față. Fac un amestec din mai multe ceaiuri și pun comprese pe față. Evident, după ce mă demachiez, în prealabil, cu săpun. Pentru că este foarte importantă și demachierea pentru ten. Eu prepar ceaiul pe aragaz, la foc mic, și îl folosesc proaspăt. După ce fierbe, îl dau deoparte și aștept să se răcească puțin. Pun comprese cu ceai călduț pe față și le țin atât cât pot, dar măcar 20 de minute sau o jumătate de oră. După ce fac acest lucru, mă dau cu o cremă. Eu folosesc aceeași cremă de la 27 de ani’, a precizat Matilda Pascal-Cojocărița.

Citește și : Lonely Planet: Topul celor mai bune destinații turistice în 2023

Cât despre păr, aceasta recunoaște că folosește o mască pe care a învățat să o folosească de la soțul ei, dirijorul și violonistul Ștefan Cigu.

Citește și : Virgil Ianțu a izbucnit în lacrimi la emisiunea „Copiii spun…“. Cu ce l-a impresionat un copil de 7 ani: „A fost o întâlnire ce mi-a rămas în suflet”

”Pentru păr, am o mască pe care o prepar și o folosesc atunci când am timp. Am învățat rețeta de la soțul meu”, a mai menționat aceasta.

Soțul a dezvăluit care este trucul pe care l-a învățat și Matilda de la el și care dă roade pentru o podoaba capilară sănătoasă.

”Pentru păr, eu cumpăr petrol de la o firmă românească. Mai precis, este o soluție care găsește și în farmacie. Ea mai conține ulei de ricin, dar eu mai adaug și în plus. Deci, petroleum cu ulei de ricin și mai pun un gălbenuș de ou, ulei de ricin și vitamina A. Iese o pastă ca o maioneză și o dai pe păr. Eu fac de mulți ani așa și am un păr frumos la 72 de ani. Și bătrânii se dădeau, în trecut, cu gaz pe cap”, a declarat soțul interpretei, Ștefan Cigu, pentru viva.ro.