Ce mâncăruri gătește Monica Bîrlădeanu pentru Crăciun: „O să mă bag și la sarmale”

Ce mâncăruri gătește Monica Bîrlădeanu pentru Crăciun. Actrița a dezvăluit că este pregătită să intre în bucătărie și să prepare bucate tradiționale delicioase. Are în plan să facă mai multe bunătăți anul acesta, însă nu se bagă la unele preparate.

14 dec. 2022, 23:39
Ce mâncăruri gătește Monica Bîrlădeanu pentru Crăciun: „O să mă bag și la sarmale”

Ce mâncăruri gătește Monica Bîrlădeanu pentru Crăciun. Vedeta a vorbit despre planurile ei pentru sărbătorile din acest an, iar Crăciunul va fi pentru familie și prieteni. A menționat că nu a împodobit bradul încă, pentru că are în plan să-l împodobească alături de prieteni în noaptea de Ajun.

Ce mâncăruri gătește Monica Bîrlădeanu pentru Crăciun

Pentru masa mare de Crăciun, vedeta se pregătește să își arate priceperea în bucătărie. Astfel, anul acesta vrea să facă o friptură generoasă, sarmale și ardei umpluți, dar renunță la cozonac. Dintre toate aceste bunătăți, Monica Bîrlădeanu recunoaște că tradiționalele sarmale sunt cele pe care nu le face chiar foarte bine deocamdată.

Crăciunul, în familie și de Revelion o să merg la schi. (…) Cu siguranță anul acesta nu fac cozonac, dar cu siguranță fac o mare friptură la cuptor. Cel mai probabil o să mă bag și la sarmale. Ardeii umpluți îmi ies foarte bine, la sarmale mai avem de exersat.”, a declarat Monica Bîrlădeanu, pentru Antena Stars.

Citește și: Monica Bîrlădeanu, rețeta copilăriei sale. Chefii au fost cuceriți de gustul delicios. „E a bunicii mele. Mama a învățat-o de la ea”

Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie

Actriţa este destul de discretă cu viaţa personală, dar şi cu corpul ei. Este adepta ţinutelor lejere, care nu îi lasă prea mult trupul la vedere. Ei bine, Monica Bîrlădeanu a avut curajul să se pozeze la plajă. La 43 de ani, vedeta arată foarte bine şi se poate mândri cu formele sale. (Vezi AICI imaginile)

Asta-i bucuria omului caruia ii dai inapoi ceva ce avea deja, dupa ce i-a fost retras vreo 2 zile. De soare vorbesc. Ma plangeam ca nu e soare si s-a rezolvat:)) Dupa vreo doua zile ploioase de se rupeau norii, avem si noi in sfarsit o zi cu soare serios, numa’ buna de baie”, a scris Monica Bîrlădeanu, pe pagina sa de Facebook.