Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 44 de ani. Iubita lui Valeriu Gheorghiță dezvăluie secretul siluetei: „Nici n-a fost greu”

Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 44 de ani. Se numără printre cele mai frumoase femei din România, iar pe lângă trăsăturile genetice care i-au adus această titulatură, actrița are mare grijă de corpul și tenul ei. Până acum, nu are nicio intervenție estetică și arată spectaculos.

31 aug. 2023, 08:30
Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 44 de ani. Iubita lui Valeriu Gheorghiță dezvăluie secretul siluetei: „Nici n-a fost greu”
Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 44 de ani

Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 44 de ani. Vedeta a recunoscut faptul că a renunțat definitiv la zahăr, deși nu i-a fost greu acest lucru. Ea a mai spus că nu îi plac dulciurile, cel puțin nu atât de mult cât îi plac mâncărurile sărate.

Citește și: Monica Bîrlădeanu, imagini de senzație din vacanța din Grecia. Cât costă o noapte de cazare la resortul de lux unde este cazată iubita lui Valeriu Gheorghiță

Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 44 de ani

Iubita lui Valeriu Gheorghiță a precizat ce preferințe are de-a lungul zilei pentru a-și păstra silueta. Ea optează pentru o omletă ușoară când are mai mult timp la dispoziție, iar pe seara pentru pește cu legume.

Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado.

Dacă am timp îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a declarat Monica Bârlădeanu, pentru Click.ro.

Ce studii are Monica Bîrlădeanu

Vedeta a început să cocheteze cu televiziunea în urmă cu mai bine de 20 de ani, mai exact de pe vremea aceea era studentă la Facultatea de Drept. fiind remarcată încă din primul an. A debutat în televiziune în anul trei de facultate, iar de acolo până la o carieră în showbiz a fost un singur pas. În momentul în care și-a dat seama că lumea artistică este chemarea ei, a plecat la Los Angeles pentru a urma cursuri de actorie.

Monica Bîrlădeanu a lucrat mai întâi ca model, după care a început să primească propuneri din partea televiziunilor. A făcut câteva campanii publicitare încă din primul an de facultate, apoi a început să lucreze în televiziune. Prima emisiune pe care a prezentat-o a fost ”La strada”, de la B1 TV.