Monica Bîrlădeanu, imagini de senzație din vacanța din Grecia. Cât costă o noapte de cazare la resortul de lux unde este cazată iubita lui Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu, imagini de senzație din vacanța din Grecia. Actrița se relaxează alături de iubitul ei, Valeriu Gheorghiță, la un resort de lux din Creta. Cei doi profită din plin de temperaturile de afară, mai ales că în curând, teoretic, intrăm în sezonul de toamnă.

18 aug. 2023, 08:35
Monica Bîrlădeanu, imagini de senzație din vacanța din Grecia. Cât costă o noapte de cazare la resortul de lux unde este cazată iubita lui Valeriu Gheorghiță
Monica Bîrlădeanu, imagini de senzație din vacanța din Grecia

Monica Bîrlădeanu, imagini de senzație din vacanța din Grecia. Actrița locuiește pentru câteva zile într-un resort de lux, unde o noapte de cazare costă aproximativ 2.803 lei, cu mic dejun inclus, pentru această perioadă, potrivit booking.com. Prețul poate ajunge și la peste 9.000 de lei pe noapte, în funcție de confortul dorit (dimensiunea camerei, piscină încălzită privată, vedere la mare).

Citește și: Monica Bîrlădeanu îl trage de mânecă, în public, pe Gheorghiță să o ducă într-o vacanță adevărată. Recent, medicul a plimbat-o în excursie la bulgari

Monica Bîrlădeanu, imagini de senzație din vacanța din Grecia

Am vrut doar să vă zic că am plecat de-acasa și-am ajuns într-un loc tare fain, de unde simt că o să fie greu să plec. Dar vă țin eu la curent cu toate zilele astea:)”, a scris actrița pe pagina de socializare.

Monica Bîrlădeanu a publicat mai multe imagini din resortul de lux, dar și de la plajă. Vedeta arată senzațional într-un costum de baie negru, cu decolteu amețitor. „Dacă întreabă cineva, mă găsiți pe plaja asta, sub multe straturi de protecție solară”, a scris în dreptul fotografiilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

Recent, PRO TV a început filmările pentru noul serial de ficțiune, ”Groapa”, iar Monica Bîrlădeanu interpretează rolul Manuelei, una dintre nurorile familiei Vlahu. În serial, personajul Manuela Vlahu are o fiică, pe nume Iolanda.

Ce studii are Monica Bîrlădeanu

Vedeta a început să cocheteze cu televiziunea în urmă cu mai bine de 20 de ani, mai exact de pe vremea aceea era studentă la Facultatea de Drept. fiind remarcată încă din primul an. A debutat în televiziune în anul trei de facultate, iar de acolo până la o carieră în showbiz a fost un singur pas. În momentul în care și-a dat seama că lumea artistică este chemarea ei, a plecat la Los Angeles pentru a urma cursuri de actorie.

Monica Bîrlădeanu a lucrat mai întâi ca model, după care a început să primească propuneri din partea televiziunilor. A făcut câteva campanii publicitare încă din primul an de facultate, apoi a început să lucreze în televiziune. Prima emisiune pe care a prezentat-o a fost ”La strada”, de la B1 TV.

Dragilor, stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala. Va imbratisez tare”, a spus Monica Bîrlădeanu.