Gabriela și Dani Oțil pășesc astăzi în fața altarului. Cei doi îndrăgostiți vor spune „DA!” în fața lui Dumnezeu

Gabriela și Dani Oțil sunt mai emoționați ca niciodată. Cei doi spun astăzi „Da!” în fața lui Dumnezeu.

30 iul. 2023, 14:32
Gabriela și Dani Oțil pășesc astăzi în fața altarului. Cei doi îndrăgostiți vor spune „DA!” în fața lui Dumnezeu
Gabriela și Dani Oțil pășesc astăzi în fața altarului

A venit ziua cea mare pentru Gabriela și Dani Oțil. Astăzi, cei doi îndrăgostiți vor spune „Da!” în fața lui Dumnezeu. Cei doi au organizat o nuntă spectaculoasă, într-o locație de vis, iar de lângă ei nu va lipsi fiul lor, Tiago.

Dani Oțil și partenera sa au devenit soț și soție în urmă cu doi ani, iar acum a venit momentul să facă pasul cel mare și să își promită iubire veșnică  în fața lui Dumnezeu. Prezentatorul TV și soția sa se vor cununa religios, iar apoi vor petrece alături de invitați într-o locație exclusivistă.

Citește și: Poza care a făcut furori pe Instagram. Ce postare a făcut Gabriela Prisăcariu cu ocazia a 5 ani de relație cu Dani Oțil

Gabriela a postat în această dimineață o fotografie cu micul Tiago, care se pregătește să fie cavaler de onoare, după cum a spus chiar ea.

Cei doi s-au ocupat aproape zilnic de eveniment și au fost extrem de atenți la fiecare detaliu, pentru ca invitații să aibă parte de o experiență superbă.

În luna martie, Gabriela dezvăluia unde va avea loc nunta, fiind vorba despre un loc la marginea unui lac, care are în apropiere o piscină. Soția lui Dani Oțil a dezvăluit că va purta o singură rochie.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu vor ține cont de tradiții în ziua nunții. Ce spune vedeta despre momentul mult așteptat: „În niciun caz, spre dezamăgirea părinților”

„Dani zice că se însoară a doua oară cu aceeași femeie, dar nu e așa, facem cununia religioasă și va fi vara asta. Îmi place să pregătesc din timp toate detaliile și le am puse la punct”, spunea Gabriela, în urmă cu doar câteva săptămâni, potrivit spunews.ro.

Dani și Gabriela Oțil s-au căsătorit civil în 2021, alături de cei doi find Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, care le-au devenit părinți spirituali.