Cum se pot trata naturist infecţiile urinare

Ce poate fi mai deranjant decât senzația de urinare frecventă însoțită și de senzația de usturime? Uită acum de această problemă cu ajutorul plantelor.

16 nov. 2017, 06:33
Cum se pot trata naturist infecţiile urinare

Din păcate infecțiile tractului urinar pot fi extrem de dureroase, pe lângă senzația deranjanta de a merge la baie incontinuu,de multe ori fără a urina, motiv pentru care ar trebui să acorzi o atenție deosebită sănătății tale. Dacă nu vrei să apelezi la celebrele antibiotice, care de altfel sunt extrem de eficiente, poți să încerci și tratamentul naturist.

Infecția urinară are la bază o inflamare la nivelul vezicii ce de cele mai multe ori este cauzată de o bacterie pe numele ei E. Coli, o bacterie lacto-pozitvă care apare în toate intestinele organelor cu sânge cald, cum este și cazul oamenilor.

E. Coli și infecția urinară

În momentul în care se produce un dezechilibru la nivelul microflorei intestinale, există riscul de apariție a acestei bacterii, localizată în tractul digestiv, E. Coli se poate înmulți destul de ușor și repede, provocând astfel apariția unei tulpini toxicogene.

Este important ca din alimentație să îi oferi organismului toți nutrimenții necesari pentru a menține un sistem imunitar puternic, evitând astfel dezechilibrele ce pot apărea în organism.

Cele mai bune ingrediente ce îți pot fi de folos în acaestă situație sunt extrem de simple, ușor de găsit pe tot parcursul anului și pline de nutrimenți. Și aici ne referim la rădăcina de pătrunjel, lămâia, mierea și uleiul de măsline.

Lămâia, un astringent natural

Bogată în vitamina C, lămâia îți va furniza o doză importantă de sănătate care te va ajuta să îți menții imunitatea puternică și va spori calitățile celorlalte elemente din remediu naturist.

Pentru a prepara acest remediu ai nevoie de 250 de grame din fiecare preparat și anume: rădăcină de pătrunjel, lămâie de preferință organică, miere de albine naturală și bineînțeles de ulei de măsline. Toate aceste alimente îți oferă un efect benefic antibacterian și antiviral.

Taie mărunt toate ingredientele și pune-le apoi în blender. mestecă-le bine până obții o pastă pe care trebuie apoi să o depozitezi la frigider într-un vas de sticlă.

Dimineața pe stomacul gol se recomandă să iei o lingură din acest amestec, și vei vedea rezultatul după prima doza.

Pont

De fiecare dată când vrei să prepari un remediu naturist și nu ești sigur de proveniența legumelor sau fructelor, trece-le printr-o apă cu bicarbonat de sodiu, la un litru de apă este necesar o linguriță de bicarbonat. Clătește-le apoi bine și le poți consuma.

Află de ce este bine să bei apă cu lămâie pe clicksanatate.ro.