Cum se realizează şi ce efecte miraculoase are masca cu nămol pentru ten

Potrivit ultimelor descoperiri ale Societatii Internationale de Hidrologie Medicala, se pare ca namolurile terapecutice, precum cel de Techir- ghiol, au cu adevarat multe beneficii de oferit.

04 ian. 2015, 08:27
Cum se realizează şi ce efecte miraculoase are masca cu nămol pentru ten

Sursa citata mai sus sustine ca datorita faptului ca namolul terapeutic s-a format intr-o perioada foarte lunga de timp, contine anumite microorganisme si nutrienti cat se poate de benefici pentru corpul uman, mai ales pentru piele si par.

Tocmai de aceea aceste namoluri, in amestec cu apa, se folosesc in tratamente felurite pentru diferite afectiuni.

Cum folosesti namolul pentru ten
In primul rand, trebuie sa sti ca namolul terapeutic poate fi cumparat si din comert. Nu este vorba de argila, pentru realizareamastilor cu argila, ci este vorba chiar de namolul negru si oarecum urat mirositor, dar atat de benefic pentru noi. acest namol se poate gasi la reprezentantele naturiste din intreaga Romanie, fie ca este vorba de namol de la Marea Moarta sau de Techir-Ghiol.
Mastile de fata cu namol au rolul de a intensifica regenerarea celulara, avand in vedere ca namolul este bogat in minerale. Se pot folosi pentru tenul gras, mixt sau uscat, avand in vedere ca toate tipurile de namol contin peste 50% apa.

Continuarea pe Lyla.ro