Cum se schimbă viața tuturor nativilor după 10 iunie. Ce se întâmplă după ce Mercur iese din Retrograd

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cât de diferită va fi viața noastră după ce Mercur va ieși din retrograd în data de 10 iunie. Pentru mulți dintre nativii zodiacului acest moment va veni ca o eliberare, în timp ce pentru unele zodii va exista o presiune uriașă.

25 mai 2023, 19:23
Cum se schimbă viața tuturor nativilor după 10 iunie. Ce se întâmplă după ce Mercur iese din Retrograd
Mercur Retrograd se termină pe 10 iunie

Camelia Pătrășcanu a explicat cât de diferită va fi viața tuturor nativilor după data de 10 iunie. La acel moment Mercur iese din Retrograd.  Cel mai probabil auzi de foarte multe ori această expresie cum că „Mercur e retrograd” și cel mai probabil te întrebi ce înseamnă acest lucru. Ei bine, acesta este un fenomen astrologic care poate să apară de mai multe ori pe an și influențează în mod direct comunicarea.

Viața nativilor trece prin foarte multe modificări și atunci când Mercur intră în retrograd, dar și atunci când revine în mișcare directă. O astfel de modificare va avea loc și în data de 10 iunie. Iată prin ce va trece fiecare zodie.

Citește și: Motivul astrologic pentru care sunt SCHIMBĂRI MAJORE la fiecare 7 ANI. Ce rol are restrictivul SATURN

Mercur Retrograd se termină pe 10 iunie

Berbec

Berbecii au șansa să fie isteți și pragmatici, mai ales între 1 și 10 iunie. Caută soluții creative și ingenioase. Se pot adapta pe loc la niște situații care se creează. Sunt mai atenți la bani în perioada aceasta. Totuși, trebuie să fie atenți să nu cheltuiască mai mult decât este necesar.

Taur

Taurii au multe planete în semnul lor, Jupiter, Uranus, Mercur. E multă presiune astrală pe propria lor persoană. Își analizează la rece, lucid, dorințele, pasiunile, de ce le au, de unde vine, dacă le pot controla cu adevărat. În tot cazul, sunt extraordinar de independenți. Sunt într-o inerție confortabilă. Simt că e momentul să facă altceva cu viața lor, să ia hotărâri mari.

Gemeni

Gemenii au parte de decantarea unor informații pe care le învârt pe toate fețele. Poate fi vorba de relații, de profesie, de sănătate. Indiferent care e tema, acum se așază logic și cu claritate toate informațiile. Unii pot avea niște surprize. Li se face lumină în cap.

Rac

Racii sunt invitați să-și găsească locul în lume, dar și mesajul cu care să defileze. Pot fi grupuri sociale noi în care intră, dar și profesionale, clienți, mai curând. Planetele din Taur aduc o libertate, o bucurie, o nevoie de recreere, de creativitate și ingeniozitate, mult mai puternică, aparte față de ce simt Racii.

Leu

Leii se zbat pentru o cauză nouă. Poate fi și un proiect nou, dar trebuie să fie foarte personal dacă îl acceptă. Pot exista ciocniri în iunie. Începutul de iunie poate fi destul de furtunos, pentru că nu sunt ascultători, nu fac pe plac unora, fie ei și șefi, sunt mândri. Simt cumva că sunt reprezentanții vremurilor sau ai unei mulțimi năpăstuite.

Fecioară

Fecioarele, cu Mercur în Taur, aduce drumuri pe la autorități, acte pe care le schimbă. Au foarte multe întâlniri-test. Li se testează cunoștințele, caracterul. Comunicările pe care le au în scris sunt foarte pragmatic calculate. Examene foarte multe vin, nu oficial neapărat, dar cumva oamenii sunt cu ochii pe ele și evaluează.

Balanță

Balanțele au multe parlamentări cu persoana iubită sau cineva apropiat. Faptul că Mercur nu mai e retrograd, le dă idei în ce să investească mai cu cap. Sunt foarte orientate, în iunie mai ales, către distracție. Au nevoie de un pic de aerisire.

Scorpion

Scorpionii au multe relații, întâlniri. Vorbesc mult, dar știu să și asculte. Știu să își ajusteze argumentația pe urechile celuilalt. Înțeleg care sunt așteptările și fricile celuilalt. Știu cum să împacheteze informația ca să se înțeleagă om cu om.

Săgetător

Săgetătorii muncesc pe rupte cu acest Mercur ieșit din retrograd. Dacă sunt isteți și și-au organizat mai bine munca, acest Mercur le aduce istețime în felul în care își organizează activitatea. Pe de altă parte, primele 10 zile din iunie aduc genialitate profesională. De asemenea, Mercur  ieșit din retrograd e bun și pentru sănătate.

Capricorn

Capricornii au o perioadă plină de iubire. Își înțeleg sentimentele, înțeleg de ce le au. Se pot înțelege un pic mai bine cu persoana de lângă ei. Mercur în Taur e foarte lucid în ceea ce privește afectul, sentimentele. Își ascultă inima, nu mai fug de ceea ce simt.

Vărsător

Vărsătorii trag multe concluzii legate de propria lor viață. Mercur în zodia Taur aduce pentru ei claritate și lucruri așezate, hotărâri în familie, în casă, dar și legate de membrii familiei. Se stabilesc niște armonii cu oamenii din preajma lor. Primesc multe vești, mulți musafiri.

Pești

Peștii se preocupă de acte, autorizații, avize. Sunt bine puși la punct cu informațiile de care au nevoie. Află cum să rezolve anumite lucruri, cum să se descurce, cum să operaționalizeze mai bine niște acțiuni.”, a dezvăluit Camelia Pătrășcanu.

Citește și: Nodurile Lunare trec pe Axa Destinului Berbec-Balanță în iulie 2023. Află totul despre Nodul Lunar Nord! De ce e important și ce legătură are cu viitorul