Cum se simte Adela Popescu în al doilea trimestru de sarcină: „A fost musai să merg la analize”

Cum se simte Adela Popescu în al doilea trimestru de sarcină. Vedeta a renunţat să mai prezinte emisiunea Vorbeşte lumea şi se deciică în totalitate familiei, dar şi bebeluşului din burtică. Ea îndeamnă pe toată lumea să aibă grijă sănătate şi să meargă la controale.

26 feb. 2021, 20:21
Cum se simte Adela Popescu în al doilea trimestru de sarcină: „A fost musai să merg la analize”

Cum se simte Adela Popescu în al doilea trimestru de sarcină. Prezentatoarea a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care precizează cât de important este să punem sănătatea pe primul loc.

Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un “cămin” sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă. Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de Covid.

Cum se simte Adela Popescu în al doilea trimestru de sarcină

E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic! Nu amâna, timpul e esențial, iar prevenția bate orice tratament, așa că pune-te pe primul loc! Iar dacă ai nevoie, ia-ți masca măștilor, dezinfectantul dezinfectanților, încrederea încrederii și mergi la medic„, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Facebook.

Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un “cămin” sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să…

Publicată de Adela Popescu pe Vineri, 26 februarie 2021

Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

Prezentatoarea TV este însărcinată pentru a treia ora, iar în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” a făcut public și sexul copilului. Adela Popescu va avea un băiețel.

Citeşte şi: Adela Popescu şi-a arătat burtica de gravidă în Maldive. Vedeta se bucură de o vacanţă exotică

În cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, Adela Popescu a făcut public sexul celui de-al treilea copil. Vedeta este însărcinată în luna a patra și a precizat că își va ține fanii informați cu privire la cum va decurge toată această perioadă. Vestea sarcinii a fost dată tot în cadrul emisiunii pe care aceasta a prezentat-o până de curând.

Să nu mai prelungim adrenalina… E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor”, a spus Adela.

Adela şi-a arătat burtica de gravidă în Maldive, acolo unde a plecat împreună cu soţul şi copiii, dar şi cu familia Laurei Cosoi. Prezentatoarea de la emisiunea Vorbeşte lumea a renunţat la emisiune, pentru că vrea să aibă grijă de sarcină, dar şi de cei doi băieţi.

Producătoarea emisiunii mi-a spus ‘cred că ești gravidă’. E lumina aia aparte. (…) Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie.

Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a declarat vedeta la momentul respectiv.


loading...