Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid. Fratele artistei a făcut declaraţii: „Amândoi suntem izolaţi”

Cum se simte Alina Eremia după ce a luat Covid. Vedeta, împreună cu fratele ei, Mircea, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Potrivit declaraţiilor făcute de prezentator, atât el, cât şi sora ei, se află în izolare şi se simt bine.

30 sept. 2021, 10:09
Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid. Fratele artistei a făcut declaraţii: „Amândoi suntem izolaţi”
Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid. La început de săptămână, artista a anunțat că a fost testată pozitiv cu coronavirus.

Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal.

Aveam o bronșită care îmi dădea bătai de cap de 2 săptămâni, așa ca pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iar virusul”, a anunţat cântăreaţa pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Alina Eremia a plâns într-o emisiune în direct. Motivul incredibil care a emoționat-o pe artistă. Nu s-a așteptat niciun moment

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid

Într-o intervenție prin Skype, fratele vedetei, Mircea, la rândul său diagnosticat cu Covid-19, a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a Alinei. Mircea a anunțat că ambii sunt izolaț, dar se simt bine având în vedere că nu au făcut o formă gravă a bolii.

M-am autoizolat imediat ce am simțit că mă ia răceala. Trebuie să menționez că atât eu, cât și sora mea Alina suntem bine. Nu am luat COVID-ul din aceleași părți. Suntem bine și suntem izolați fiecare la casa lui.

Pe mine răul m-a luat undeva pe miercuri seară, ulterior lucrurile s-au mai înrăutățit puțin. Imediat am făcut și testul.

Când am văzut lucrurile confirmate, m-am speriat puțin, dar totul e în regulă. ca simptome pot să spun că am avut niște frisoane, temperatură. Aproape toate simptomele pe care orice bolnav de COVID le are”, a spus Mircea Eremia, la Antena Stars.