Cum se simte Loredana Chivu după operaţie: „Există riscul să rămână înțepenită”

Cum se simte Loredana Chivu după operaţie. Blondina şi-a luat fanii prin surprindere când a anunţat că este internată în spital, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală. Din fericire, acum este bine şi se află în perioada de recuperare.

02 apr. 2023, 18:07
Cum se simte Loredana Chivu după operaţie: „Există riscul să rămână înțepenită”
Cum se simte Loredana Chivu după operaţie

Cum se simte Loredana Chivu după operaţie. Fosta asistentă a fost operată la rinichi, i-a fost scoasă o piatră care îi cauza probleme de mai mult timp. Recent, a dezvăluit cum se recuperează după intervenție și a transmis un mesaj pentru pentru persoanele care trec prin aceeași situație.

Cum se simte Loredana Chivu după operaţie

Loredana Chivu și-a scos piatra de la rinichi în urma operației şi a înlăturat orice pericol și a scăpat și de dureri. Blondina recunoaște că operația i-a schimbat viața și mai ales a salvat-o de situații cu totul și cu totul mai neplăcute.

Citeşte şi: Loredana Chivu s-a despărțit de iubit, după ce i-a oferit un inel de logodnă în valoare de 90.000 de euro

Fosta asistentă tv a reînceput să meargă la sală, iar ușor, ușor se întoarce la viața pe care o avea înainte. „După operația de la rinichi, eu mă simt mult mai bine pentru că am eliminat piatra respectivă. Ușor, ușor îmi intru în activitățile mele normale.

Am primit foarte multe mesaje legate de acest lucru și sfatul pe care eu aș putea să-l dau este să nu mai aștepte pentru că această problemă medicală și anume aceste pietre la rinichi provoacă dureri extrem de mari.

Cu cât aștepți mai mult, cu atât devine mai periculos pentru că piatra pleacă de la rinichi și există riscul ca ea să rămână înțepenită undeva în organe și de acolo urmează doar complicații.

Sfatul meu, pentru toate persoanele care se află în această situație ar fi să lase frica și să nu mai aștepte și să facă ceea ce este bine pentru sănătatea lor”, a mărturisit Loredana Chivu, pentru Wowbiz.ro