Loredana Chivu trece prin momente grele. Anunţul făcut de blondină: „Pur și simplu mă îndepărtez”

Loredana Chivu trece prin momente grele. De obicei, vedeta postează pe reţelele de socializare doar imagini în care îşi etalează luxul în care trăiește. Însă, recent, şi-a pus fanii pe gânduri, după ce a postat câteva mesaje triste.

05 sept. 2022, 21:09
Loredana Chivu trece prin momente grele. Anunţul făcut de blondină: „Pur și simplu mă îndepărtez”
Loredana Chivu trece prin momente grele

Loredana Chivu trece prin momente grele. Chiar dacă în ultima perioadă a ținut departe de ochii curioșilor viața sa intimă, iată că acum vorbește aproape fără perdea de trăirile prin care trece. De la case și mașini de lux, vedeta a trecut la postări motivaționale, dar care sugerează că trece printr-un moment dificil.

Loredana Chivu trece prin momente grele

Vedeta și-a îngrijorat fanii cu ultimele postări de pe contul de socializare de pe Instagram. Ea a publicat un mesaj cu subînțeles, lăsând impresia căă trece printr-o despărțire: „Distanța este noul meu răspuns. Nu mai reacționez și nu mă mai contrazic. Pur și simplu mă îndepărtez”. Loredana Chivu a mai publicat o postare cu textul: „Dacă vrei să te trezești fericit, du-te la culcare recunoscător”, unde a folosit hashtagul #free, fapt care denotă iarăși că ar fi rămas fără partener.

Citeşte şi: Loredana Chivu, operată de urgență: „Am fost intubată!”. Adevărul despre starea de sănătate a vedetei

Loredana Chivu, umilită de fiul lui Ștefan Bănică

Tânărul a folosit o perucă şi a imitat reportajul în care apărea focoasa blondă alături de un prieten. Episodul datează de ceva timp: Loredana Chivu a dat un interviu în care era întrebată ce ar alege între două mașini de lux și extrem de scumpe, iar răspunsul a devenit viral pe internet datorită reacției pe care a avut-o diva! Foarte mulţi internauţi au imitat-o, iar acum a venit şi rândul lui Radu Ştefan Bănică. Acesta a strâns în doar câteva ore a strâns aproape 30.000 de aprecieri și o mulțime de vizualizări.

Radu Ştefan Bănică (20 de ani) este primul copil al lui Ştefan Bănică, provenit din relaţia cu Camelia Constantinescu. Cei doi au început să iasă împreună la scurt timp după ce artistul a divorțat de Mihaela Rădulescu şi au avut o relație de cinci ani. Despărțirea lor s-a produs în 2005, moment în care Radu Ştefan avea doar patru ani.