Cum se simte Mihai de la 3 SUD EST. Anunțul făcut de colegii artistului

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 SUD EST, a fost internat în stare gravă la secția ATI a spitalului din Medgidia. Conform colegilor săi, starea de sănătate a artistului începe să se îmbunătățească.

27 nov. 2020, 17:26
Cum se simte Mihai de la 3 SUD EST.  Anunțul făcut de colegii artistului

Cum se simte Mihai de la 3 SUD EST. Conform unui mesaj postat pe pagina oficială a trupei 3 SUD EST, Mihai Budeanu se simte din ce în ce mai bine. Perioadă critică a artistului a trecut, după mai multe zile petrecut la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Medgidia. Pentru artist urmează o perioadă de recuperare.

Citește și: Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, la Terapie Intensivă. Artistul are COVID-19

”Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine!” , este mesajul postat pe Facebook.

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, a fost internat în stare gravă la spitalul din Medgidia, fiind transferat de urgență de la Spitalul din Mangalia.

Cum se simte Mihai de la 3 SUD EST. Artistul avea nevoie urgent de plasmă, iar spitalul din Mangalia nu dispunea de această posibilitate. Ambii colegi de trupă ai artistului au declarat că tratamentul cu plasmă i-a salvat viața lui Mihai Budeanu. Acesta se află încă internat la Secția ATI, însă ar trebui externat curând.

”Este mai bine Mihai. Medicii i-au băgat plasmă, pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. I s-a administrat la timp. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el”, a declarat Vorel Sipoș, în exclusivitate pentru playtech.ro.  ”Mihai se află încă la terapie intensivă, dar starea lui s-a îmbunătățit”, a declarat  și Laurențiu Duță pentru playtech.ro.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

 


loading...