Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, la Terapie Intensivă. Artistul are COVID-19

Boala nu l-a ocolit nici pe cântăreţul în vârstă de 44 de ani Mihai Budeanu, unul dintre componenţii trupei 3 Sud Est, care a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia.

20 nov. 2020, 00:23
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, la Terapie Intensivă. Artistul are COVID-19
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, la Terapie Intensivă

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are coronavirus.  Acesta a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Şi medicii de la Medgidia au confirmat că starea de sănătate a pacientului preluat de la Mangalia este destul de delicată.

Se înregistrează o creştere a numărului de infectări cu SARS-CoV-2 la nivelul Constanţei. Rata pe judeţ este de 5.97 la mia de locuitori, în timp ce la nivelul municipiului Constanța este de 9.11, fapt care a condus la decizia de carantinare a municipiului.

Mihai Budeanu de la 3 Sud EstMai multe instituţii din Constanţa se confruntă cu focare de COVID-19: instanţele, Autoritatea Navală Română. De asemenea, tot mai multe persoane de care am auzit cei mai mulţi dintre noi se confruntă cu acest virus.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi 10.108 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 167 de decese. La ATI sunt internaţi 1.131 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook  Distribuie pe Twitter  Distribuie pe Email

”Până astăzi, 19 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 393.851 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 269.590 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 10.108 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, relevă datele transmise joi.

Cele mai multe cazuri zunt în Bucureşti – 1.473, urmat de Cluj – 734, Constanţa – 484, Argeş – 446,  Ilfov – 441, Prahova – 424, Iaşi – 409, Mureş – 401.

Patriarhul Greciei are coronavirus. Înaltul prelat, în vârstă de 82 de ani, are o stare bună de sănătate

Trei Sud Est este o formație românească de muzică pop și dance, formată în anul 1997. După un deceniu de activitate, formația s-a desființat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. Sud Est a fost una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance“. În primii ani de la fondare formația a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat“, piesa prin care și-au definit stilul caracteristic, „De ziua ta”, dar și „Amintirile“, cea mai de succes piesă a celor trei.