Cum și-a amenajat cântăreața Mira locuința. Mobilier de lux, sisteme smart și un dressing impresionant FOTO

Cântăreața Mira și-a deschis ușile locuinței și le-a arătat fanilor săi toate schimbările pe care le-a făcut acasă.

27 oct. 2021, 16:04

„Sunt foarte fericita să vă prezint casa mea”, și-a început Mira cel mai nou vlog postat pe Youtube. Artista a mărturisit că a muncit foarte mult la proiectul casei visurilor sale. În cele din urmă, așteptarea a luat sfârșit, iar rezultatul este exact cel pe care și l-a dorit.

„Vă prezint căsuța mea la care am muncit foarte mult. Bineînțeles, cu ajutorul unui arhitect. A fost mult de muncă, o să vă arăt tot ce am făcut”, a spus ea.

Mira a început cu bucătăria deocrată în stil industrial. A optat pentru mobilă neagră, iar pe pereți a pus cărămidă roșcată. A dezvăluit că pentru masa din lemn a colaborat cu producători locali.

Cântăreața și-a dorit să aibă o locuință inteligentă, astfel că a ales ca toate întrerupătoarele din casa ei să fie cu touch. „Arată foarte bine estetic și am citit multe review-uri despre aceste întrerupătoare. Sunt la un preț accesibil”, a spus ea.

Partea preferată din casă a Mirei este, desigur, zona de relaxare, acolo unde își petrece cel mai mult timp. În centrul living-ului a ales o canapea uriașă și confortabilă într-o culoare neutră, care e înconjurată de multe dulapuri de depozitare. În living predomină nuanțe de bej și maro.

Pe terasă Mira și-a cumpărat un colțar uriaș unde stă în serile cu prietenii și multe plante. A dezvăluit că a comandat și un jacuzzi pe care încă îl așteaptă să vină.

La etaj, cântăreața are o baie, o cameră de oaspeți, dormitorul ei și, bineînțeles, cea mai importantă încăpere – dressing-ul. „Bine ați venit în paradis, fetelor. Cred că dressing-ul e visul oricărei femei. Eu sunt mai puțin cu haine și genți, eu am o problemă cu parfumurile. Ce îmi place la ideea de dressing e că poți să îți pui lucrurile foarte organizat”, a spus artista.

Un accesoriu care îți atrage atenția în mod deosebit în casa artistei este tabloul de pe peretele care duce la etaj în care apare chiar ea împreună cu motanul, Pablo.

Locul în care Mira își găsește inspirația este la mansardă, în „zona de creație”. Acolo e înconjurată de cărți, reviste cu ea, instrumente muzicale și partituri.

Citește și Despărțire în showbiz. Mira i-a spus „adio” iubitului ei: „Nu puteam să o duc la nesfârșit cu ignoranța asta”