Cum şi-a amenajat Simona Halep vila de la Izvorani. Viaţa opulentă pe care o duce tenismena – FOTO

Simona Halep şi-a petrecut weekend-ul în luxoasa vilă pe care şi-a construit-o la Izvorani, în compania lui Toni Iuruc. Tenismena le-a arătat şi fanilor săi de pe Instagram cum şi-a decorat locuinţa.

07 nov. 2021, 13:14
Cum şi-a amenajat Simona Halep vila de la Izvorani. Viaţa opulentă pe care o duce tenismena – FOTO

Simona Halep şi-a început ziua de sâmbătă la o terasă de fiţe, alături de soţul ei. Au băut cefea şi fresh de portocale la Fratelli, din centrul Capitalei. Apoi, cei doi s-au îndreptat către vila luxoasă de la Izvorani, unde s-au relaxat cea mai mare parte din zi.

Tenismena şi soţul ei şi-au mutat reşedinţa la Izvorani, în comuna Ciolpani, care se află la 30 de kilometri de Bucureşti. Imobilul poate fi comparat cu cele ale marilor actori de peste Ocean.

Citeşte şi Simona Halep rupe tăcerea despre problemele din căsnicia cu Toni Iuruc. „Mulţi au spus că mă voi duce în jos!”

Peisajul văzut din curtea vilei este absolut superb. Halep şi-a făcut o piscină uriaşă în care se poate relaxa weekend de weekend. Având în vedere cât de mult spaţiu are în noua reşedinţă, locul pare ideal pentru a petreceri cu multă lume.

Tenismena şi-a mobilat vila cu mult bun gust şi pe interior. Culorile predominante sunt bleu şi alb, care se îmbină perfect. Un personaj nelipsit din casă este căţeluşa tenismenei, pe nume Lessie.

Citeşte şi Simona Halep şi Toni Iuruc au stabilit data nunții! Când se vor cununa religios şi unde va fi marea petrecere