Simona Halep rupe tăcerea despre problemele din căsnicia cu Toni Iuruc. „Mulţi au spus că mă voi duce în jos!”

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit recent, iar din acel moment afaceristul a fost acuzat că ar fi cauza rezultatelor slabe ale sportivei din ultima perioadă. Ba, mai mult, s-a zvonit că Toni Iuruc i-ar fi cerut soţiei sale să renunţe la tenis!

29 oct. 2021, 16:10
Simona Halep rupe tăcerea despre problemele din căsnicia cu Toni Iuruc. „Mulţi au spus că mă voi duce în jos!”

Simona Halep rupe tăcerea despre problemele din căsnicia cu Toni Iuruc. Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit recent, iar din acel moment afaceristul a fost acuzat că ar fi cauza rezultatelor slabe ale sportivei din ultima perioadă. Ba, mai mult, s-a zvonit că Toni Iuruc i-ar fi cerut soţiei sale să renunţe la tenis!

Simona Halep rupe tăcerea despre problemele din căsnicia cu Toni Iuruc

Simona Halep a vrut să lămurească lucrurile, mărturisind că tenisul este o parte importantă din viața ei și partenerul său o susține să joace în continuare. „Mulți oameni au spus că mă voi duce în jos după petrecerea de nuntă, dar eu nu am spus așa ceva! Soțul meu îmi e alături și sunt fericită. Mă susține să continui să joc”, a spus Simona Halep la Cluj-Napoca, acolo unde pariticipă la Transylvania Open.

Schimbare de look pentru Simona Halep! Cum arată după vizita la salonul de înfrumusețare FOTO

„Finalul carierei mele nu e aproape. Îmi doresc mult să mai joc. Am avut accidentări şi am avut dubii că mai pot continua, dar acum sunt fit şi-mi doresc să mai joc doi, trei, patru ani. În ultimii doi ani şi jumătate, de când l-am cunoscut pe Toni, mă încurajează să joc cât mai mult, e un plus pentru viaţa mea profesională. E emotiv în tribună. Preferă să stea mai departe de lojă. A mai stat în lojă şi am pierdut, e superstiţios. Visez la copii, la o familie mare şi fericită pentru următorii 30 de ani. Îmi doresc să mai joc tenis în următorii ani şi să fiu sănătoasă. Se schimbă treaba cu sau fără tenis. Îmi doresc să rămân în tenis. Am început să gust tenisul fără presiune şi fără stres. După ce mă voi lăsa de tenis, îmi doresc să am şi copii. M-am schimbat, sunt mai relaxată cu oamenii. Vorbesc mai mult, sunt mai veselă, sunt doritoate de noi ieşiri, de noi prieteni”, a mai declarat Simona Halep.

Simona Halep va face şi doza booster: „O voi face imediat ce voi termina turneele”

„O să-mi fie în continuare destul de greu să revin acolo unde îmi doresc, pentru că am un nou obiectiv, dar e o bucurie să fiu pe teren şi să fiu aptă. Eu cred că o să revenim la normal în curând şi o să ne putem bucura împreună de tenis, pentru că nu am de gând să mă las, mai vreau să mai joc”, a încheiat Simona Halep.