Cum și-a cunoscut Victor Rebengiuc marea dragoste. Era căsătorit și și-a părăsit soția pentru femeia cu 10 ani mai tânără, care l-a făcut tată

Cum și-a cunoscut Victor Rebengiuc marea dragoste. Este unul dintre cei mai apreciați și iubiți actori români, în viață. A cunoscut culmile succesului în cei peste 70 de ani de carieră, iar în viața personală a cunoscut împlinirea deplină. Este, încă din anul 1965, cu Marina Mihuț, cea care l-a și făcut tată, asta după ce a divorțat de prima soție.

11 oct. 2023, 15:43
Cum și-a cunoscut Victor Rebengiuc marea dragoste. Era căsătorit și și-a părăsit soția pentru femeia cu 10 ani mai tânără, care l-a făcut tată

Cum și-a cunoscut Victor Rebengiuc marea dragoste. Actorul a fost căsătorit cu Anca Verești, care a decedat pe 8 noiembrie 2022, prima lui iubire, pe care o cunoscuse chiar în anul I la Institut. Cei doi s-au iubit timp de cinci ani, dar odată cu întâlnirea Marinei Mihuț, actuala soție, a decis să renunțe la mariaj.

Citește și: Victor Rebengiuc a părăsit scena: „Asta e tristețea mea. Nu mai am nicio speranţă. S-a terminat”

Victor Rebengiuc și Anca Verești, când formau un cuplu

Cum și-a cunoscut Victor Rebengiuc marea dragoste

În anul 1965, Victor Rebengiuc a cunoscut-o pe Marina Mihuț pe platourile de filmare de la „Pădurea Spânzuraților”. Ea era studentă la Facultatea de Teatru din București, iar el era la început de carieră. A fost dragoste la prima vedere, mărturisea, în urmă cu mulți ani, artistul. Întâmplarea face că, fără să știe, erau și vecini de bloc.

Nu a trecut mult timp până când au ajuns și la starea civilă, iar la 10 ani de când s-au căsătorit, a venit pe lume și singurul lor copil, Tudor. Tânărul are, în prezent, 48 de ani. Datorită copilului, cei doi au decis să se căsătorească și religios, în anul 1992, la Biserica Stavropoleos.

Având aceeași meserie, au și petrecut mult timp împreună. Au avut multe spectacole în care au împărțit scena și amândoi au reușit să aibă cariere de succes. Pe data de 3 mai 2022, în Sala Ion Caramitru a Teatrului Național ,,I. L. Caragiale” din București, unde a avut loc Gala Premiilor Gopo, le-a fost recunoscută munca.