Cum și-a petrecut Alexandru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu, ultimele ore din viață. Anchetatorii au refăcut filmul incidentului tragic

Oamenii legii au refăcut filmul ultimelor ore din viața tânărului ucis în accidentul cumplit din Capitală, în care a fost implicată actrița Monica Odagiu.

12 apr. 2023, 21:40
Cum și-a petrecut Alexandru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu, ultimele ore din viață. Anchetatorii au refăcut filmul incidentului tragic

Potrivit anchetatorilor, bărbatul plecase de la muncă fiindcă se simțea rău, iar șefii au apucat să cheme o ambulanță, însă acesta a fost de negăsit.

Alexandru lucra de câteva săptămâni la un cazinou din centrul Bucureștiului și ar fi fost un mare consumator de alcool.

Tânărul s-ar fi dus, duminică, băut la muncă și i s-ar fi făcut rău. Apoi, până să vină ambulanța, a plecat. Nu a reușit să ajungă prea departe, s-a oprit la câteva sute de metri în stația dezafectată de lângă Biserica Luterană. Anchetatorii fac cercetări în continuare, verifică imaginile de pe camerele de supraveghere ca să-și dea seama dacă momentul în care se prăbușește a fost sau nu premeditat.

Citește și Drama care le-a dat toată viața peste cap surorilor Odagiu. Ana și Monica au ajuns pe culmile succesului datorită lui: „Toată răbdarea, toleranța, așezarea parcă mi le-a lăsat mie”

Monica Odagiu se afla la volanul mașinii, iar în autoturism se aflau și sora actriței, Ana Odagiu, și iubitul acesteia. „Nu este nimeni de vină, nu a fost un accident din vina Monicăi. S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuie. Nu ştiu dacă a fost un act premeditat sau din greşeală”, a explicat iubitul Anei Odagiu.

”S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a declarat Monica Odagiu, potrivit Antena 3 CNN.

Mama tânărului ucis de Monica Adagiu, primele declarații

Florentina Murgu, mama tânărului, a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat și spune că nu ia în calcul varianta sinuciderii, chiar dacă nu înțelege ce s-a întâmplat. Femeia a mai dezvăluit că băiatul ei nu fusese dat afară de la locul de muncă, așa cum s-a vehiculat, ba din contră, era iubit și apreciat de toată lumea și foarte muncitor.

„În primul rând, m-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta! Apoi a m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă. De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea! El a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia…”, a spus mama tânărului, conform Impact.ro.

Alexandru Murgu va fi înmormântat mâine, 13 aprilie, la Cimitirul Vest din București, din zona Centurii Capitalei.