Cum şi-a pierdut o mireasă darul de nuntă într-o parcare

O femeie în vârstă de de 26 de ani, din Alba Iulia, a pierdut cinci mii de euro în parcarea blocului în care locuieşte. Tânăra le-a spus poliţiştilor că banii erau de la nuntă şi voia să-i ducă la familia soţului său. Cei cinci mii de euro au fost găsiţi şi luaţi de un tânăr, care a fost identificat ulterior de poliţişti cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă.

26 mai 2020, 10:01
Cum şi-a pierdut o mireasă darul de nuntă într-o parcare

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, AGERPRES, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au soluţionat o plângere privind o faptă de însuşirea bunului găsit, în legătură cu care au fost sesizaţi la sfârşitul săptămânii trecute.

„În dimineaţa zilei de vineri, 22 mai, o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunţat Poliţia Municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că şi-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro. Femeia le-a spus poliţiştilor că erau banii de la nuntă, pe care intenţiona să-i ducă la Sebeş, pentru a ajuta familia soţului său. La urcarea într-un taxi, având în braţe un copil, femeii i-a căzut borseta, în parcarea blocului în care locuieşte”, se menţionează în comunicat.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti şi cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, care a luat borseta cu bani şi a dus-o acasă.

„Banii au fost recuperaţi de poliţişti şi restituiţi femeii care i-a pierdut”, a precizat IPJ Alba.

Citeşte şi Primar prins băut la volanul maşinii primăriei: „Am servit câteva pahare de vin”