Cum şi-a sărbătorit Gabriela Firea ziua de nume. Imagini de senzaţie cu toată familia (FOTO)

Gabriela Firea îşi sărbătoreşte astăzi ziua de nume, cu ocazia Sfinţilor Mihail şi Gavril. Fostul primar general al Capitalei a petrecut în familie, alături de actualul soţ şi cei doi copii pe care îi au împreună.

RomaniaTV.net
08 nov. 2020, 13:54

Gabriela Firea nu e singura sărbătorită din familie. Tot astăzi este şi ziua fiului ei, Zian Mihai, iar în urmă cu câteva zile a fost şi ziua fiului cel mic, pe care îl cheamă David Petru. Sfantul David din Evvia este prăznuit pe 1 noiembrie.

Astfel, o bună parte din familie a fost sărbătorită astăzi. Gabriela Firea s-a bucurat de multe flori, iar cei mici au primit două torturi decorate după bunul plac.

Fostul primar a împărtăşit cu urmăritorii de pe Facebook o serie de poze de familie. În imagini apare alături de soţ, Florentin Pandele, şi alături de cei doi copii.

„Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil sa va ocroteasca, sa va dea puterea de a trece peste toate ingrijorarile si tristetile! Multumim din suflet pentru gandurile senine. Vi le intoarcem inzecit! Si Cuviosul David de la Evvia, sarbatorit recent, sa va aiba in paza”, le-a transmis Firea urmăritorilor săi.