Cum şi-l aminteşte Emilia Ghinescu pe Petrică Mîţu Stoian: „Mi-a transmis o stare aparte”

Cum şi-l aminteşte Emilia Ghinescu pe Petrică Mîţu Stoian. Artista a trăit o frumoasă experienţă cu regretatul cântăreţ de muzică populară, într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România. Aceasta şi-a amintit de emisiunea în care îl avea invitat pe Petrică Mîțu Stoian.

08 nov. 2021, 09:01
Cum şi-l aminteşte Emilia Ghinescu pe Petrică Mîţu Stoian: „Mi-a transmis o stare aparte”
Cum şi-l aminteşte Emilia Ghinescu pe Petrică Mîţu Stoian

Cum şi-l aminteşte Emilia Ghinescu pe Petrică Mîţu Stoian. Folclorista susține că la Prejna, un sat din Mehedinți, a văzut pentru prima oară o sclipire în ochii lui Petrică pe care nu o mai văzuse până atunci.

Citeşte şi: Altă interpretă de muzică populară îşi prevesteşte moartea după Petrică Mîțu Stoian! Mioara Velicu şi-a pregătit deja locul de veci: „E ca şi cum ţi-ai face o casă!”

Cum şi-l aminteşte Emilia Ghinescu pe Petrică Mîţu Stoian

Artistul i-a transmis o stare aparte, care a făcut-o să reflecteze mai mult asupra vieţii.

Am făcut o emisiune cu dânsul la Prejna, acolo am filmat și era extrem de încântat, de mândru să își prezinte zona din care se trage. Ne-am dus și la Podul lui Dumnezeu, unde cântărețul era extrem de emoționat.

Mi-a transmis o stare aparte care mă face să mă gândesc ce e, până la urmă, viața.

Dacă ni se va permite să mergem la înmormântare, cu siguranță ne vom strânge toți artiștii. Vom fi acolo toți cei care l-am iubit”, a povestit Emilia Ghinescu pentru Fanatik.ro.

Priveghi în memoria lui Petrică Mîţu Stoian

Colegii îndrăgitului interpret de muzică populară au anunţat că un priveghi în memoria lui Petrică Mîţu Stoian are loc la sediul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova. Cei care vor să-şi ia rămas bun de la solist pot veni aici să-i adreseze ultime omagii.

La poarta unde se ține priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian a apărut un tablou cu opt fotografii cu maestrul. În dreptul tabloului apare un mesaj sfâşietor: „Rămas bun, Maestre!”.

Toți cei care doresc să-și ia rămas bun de la MAESTRUL Petrică Mîțu Stoian sunt așteptați la sediul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova, str. Crișului, nr. 9, începând de luni, 8 noiembrie„.