Un orb uimeşte lumea cu fotografiile sale GALERIE FOTO

Orb din naştere, Tommy Ramos nu ştie nimic despre culori şi nici despre refracţia sau reflexia luminii însă are un simţ artistic extrem de dezvoltat. Colecţia sa a fost descoperită datorită unei fotografii excepţionale din natură, postată pe Instagram.

RomaniaTV.net
09 ian. 2013, 11:10

Un fotograf amator, orb din naştere, a postat pe Instagram câteva zeci de imagini, însă una dintre ele a atras atenţia în mod deosebit şi a făcut furori pe internet.

Fotografia făcută de Tommy Edison este una artistică, el surprinzând într-un fel uimitor splendoarea naturii, doar cu ajutorul simţurilor. „Pur şi simplu am fixat aparatul spre cer, într-un anumit unghi, pentru a surprinde soarele, fiindcă era o zi frumoasă. Se pare că au fost însă şi câteva ramuri în faţa obiectivului, astfel că razele au pătruns prin ele„, a declarat el, pentru huffingtonpost.com.

Este amuzant pentru mine, pentru că eu nu înţeleg imaginile, adică nu ştiu culorile şi nici cum se reflectă sau se refractă lumina soarelui„, a adăugat acesta. Tommy Edison s-a născut orb, iar în prezent este angajat la un post de radio din Connecticut, unde prezintă ştirile despre trafic. Sub numele blindfilmcritic el are un cont pe YouTube în care postează clipuri despre cum simt orbii lumea înconjurătoare.

Fotografia postată de Tommy Edison săptămâna trecută pe Instgram a fost share-uită de zeci de mii de utilizatori de internet.