Cum ştergi sau recuperezi pas cu pas un cont de Google

Nu mulţi utilizatori ştiu cum poate fi şters un cont de Google, dar mai ales cum poate fi recuperat un cont de Google şters. În plus, trebuie să se ţină cont că inclusiv Gmail, YouTube, Google+ sau Drive şi nu numai, vor fi şterse. Pe de altă parte, există posibilitatea să deţii un alt cont Google pe care să nu îl mai foloseşti sau din anumite motive să doreşti să îl ştergi. Dacă vrei să faci asta definitiv, lucrurile pot fi realizate foarte simplu.

18 mai 2016, 07:22
Cum ştergi sau recuperezi pas cu pas un cont de Google

Ce trebuie să ştii înainte de a şterge contul Google, potrivit Noobz.ro.

» Toate serviciile Google, precum Gmail, Drive, Calendar şi altele, împreună cu orice tip de date asociate cu aceste conturi, precum email, fotografii, notes şi altele.

» Orice subscriptions sau conţinut obţinut de pe YouTube sau Google Play Movies, Books sau Music.

» Informaţii care sunt salvate cu Chrome, inclusiv acces la orice aplicaţie gratuită sau plătită Chrome sau extensie Chrome.

» Dacă foloseşti un smartphone Android, vei pierde, de asemenea, accesul la orice contacte legate la acest cont, ca de altfel şi alte date de back-up pe care le ai folosind Android Backup.

» În final, vei pierde şi username-ul permanent. Nu vei mai putea să te conectezi folosind acelaşi username după ce ştergi contul.

Află de pe Noobz.ro cum poate fi şters un cont Google şi ce trebuie să faci înainte să ştergi contul.