Cum sunt ofertaţi muncitorii: salarii de la 2.000 de lei „în mână”, tichete de masă, prime de sărbători

Sudorii, muncitorii pentru prelucrare marmură şi granit şi manipulanţii marfă sunt ofertaţi cu salarii de 2.000 de lei - 3.000 de lei net lunar, tichete de masă şi diverse prime. Iată oferta de muncă disponibilă pentru oamenii cu aceste calificări. 

RomaniaTV.net
22 oct. 2018, 06:29
Cum sunt ofertaţi muncitorii: salarii de la 2.000 de lei „în mână”, tichete de masă, prime de sărbători

O firmă angajează sudori pe care-i ofertează cu salarii nete de circa 2.000 de lei net, tichete de masă, prime de Paşti, Crăciun şi de concediu, în valoare de 40% din salariul brut. 

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii şi, preferabil, experienţă în MIG/MAG.
Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează manipulanţi marfă pe salarii de 2.000 de lei net lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post e serios, responsabil, energic, dispus la efort fizic, rezistent la stres şi nu are antecedente penale. Angajatorii oferă candidaţilor contract de muncă pe perioadă nedeterminată, salarii nete de 2.000 de lei pe lună, integral pe cartea de muncă, prime de sărbători şi le decontează transportul.
Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi citit la acest link.

O firmă angajează muncitori pentru prelucrare marmură şi granit pe salarii de 3.000 de lei net lunar, care cresc în funcţie de realizări. Programul de lucru este de luni până vineri, iar o dată la două săptămâni se lucrează şi sâmbăta. Orele suplimentare se plătesc. Nu se lucrează pe şantier, spun angajatorii în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.