Cum te îmbraci finuţ când eşti bărbat plinuţ

Pentru a arăta bine pe termen lung trebuie să te apuci de o dietă şi de mişcare. Efectul acestora va duce la creşterea încrederii de sine. Până să ajungi în acest punct îţi vom oferi câteva secrete care te vor ajuta să te îmbraci corespunzător tipului tău de corp ascunzând surplusul de greutate.

RomaniaTV.net
12 apr. 2012, 10:15
Cum te îmbraci finuţ când eşti bărbat plinuţ

Cumpără-ţi haine potrivite

Hainele trebuie să se potrivească perfect pe tine. Unii au senzaţia că purtând haine mulate îi vor face să fie mai făcuţi şi sunt sigur că vedeţi exemple zilnic. Pe de altă partea mai este o categorie de oameni ce au impresia că hainele largi îi vor face mai slabi. Din contră, acestea te vor face să arăţi şi mai mare.

Secretul este să cauţi haine ce nu sunt foarte largi, dar nici mulate pe tine.

Evită să porţi sacouri sport, tricouri, pulovere care cad pe umeri deoarece vor atrage atenţia asupra secţiunii mediene.

Alegerea tipului de imprimeu

Fiind un tip plinuţ nu purta haine cu imprimeuri mari şi bogate deoarece îţi vor accentua dimensiunea. Nu purta dungi orizontale sau diagonale. Amândouă vor atrage atenţia asupra burţii. Ce te avantajează sunt dungile verticale. Aceste au tendinţa să atragă privirea de sus în jos creând senzaţia de alungire şi subţiere a corpului.

Desigur o haină cu un imprimeu te va scoate în evidenţă cât timp imprimeul este mic şi departe de zona mediană.

Alege monocromatic

O cămaşă de culoare albă şi o pereche de pantaloni de culoare neagră nu te vor avantaja. Această combinaţie îţi va face picoarele subţiri şi va scoate în evidenţă zona mediană. Alege articole apropiate la culoare pentru a crea o impresie vizuală mai plăcută.

Pentru a subţia, îmbracă-te în negru şi adaugă unul sau două accesorii colorate pentru a nu arată ca la înmormântare.

Minimizează volumul

Hainele din materiale groase îţi adaugă greutate în plus. În schimb, alege materiale precum bumbacul, lână subţire şi fibre sintetice. Pe timpul iernii, alege pulovere din caşmir, sunt aproape la fel de călduroase ca şi lâna. Dacă porţi costum, acesta trebuie să fie din lână subţire. Nu purta telefonul sau alte gadget-uri la curea, creează iluzia de talie mai lată.

Sacoul sport

Sacourile cu unul sau doi nasturi vor atrage atenţia că eşti un tip robust. Poartă sacouri cu trei nasturi pentru a arăta mai înalt şi slabuţ. Nu uita că primul nasture se poartă încheiat.

CITEŞTE ARTICOLUL COMPLET PE Stil Masculin