Cum te influențează planetele retrograde în ianuarie 2023

Dacă te întrebi ce planete sunt retrograde în ianuarie 2023, citește în continuare. Astrele au pregătit și alte surprize la început de an.

05 ian. 2023, 09:07
Cum te influențează planetele retrograde în ianuarie 2023

Ce planete sunt retrograde în ianuarie 2023. Moment de respiro până la finalul lunii? Din fericire, astrologia lunii ianuarie arată mult mai bine decât lunile precedente și în mai multe moduri. Ianuarie nu marchează doar sfârșitul a trei retrograde. Odată ce aceste planete vor începe mișcarea directă, vom avea loc oficial zero retrograde pentru restul lunii. Este destul de rar, având în vedere că opt din cele 10 planete se mișcă constant înainte și înapoi pe cer. Așa că asigură-te că profiți la maximum de această perioadă.

Planete retrograde ianuarie 2023 – atmosfera astrală generală
Marte, planeta ostilității, afirmării și confruntării își va încheia în sfârșit retrogradul și staționează direct în Gemeni în ianuarie. Mercur, planeta comunicării, gândurilor și ideilor, va fi intra direct în Capricorn doar câteva zile mai târziu. În timp ce Uranus, o planetă exterioară, va sta, de asemenea, direct în Taur luna aceasta. Este cert că va fi mai puțin vizibil, deoarece această planetă este oricum retrogradă timp de cinci luni în fiecare an.

Horoscop 2023. Top 3 cele mai norocoase zodii în iubire în această iarnă
În timp ce retrogradele lui Uranus sunt destul de comune (și, prin urmare, mai puțin vizibile), retrogradele lui Mercur și Marte sunt, de fapt, foarte vizibile. Marte, în special, și-a început retrogradul prin Gemeni la 30 octombrie 2022, ceea ce face dificilă rezolvarea conflictului și gestionarea cu ușurință a întâlnirilor aprinse. Mercur retrograd se desfășoară din 29 decembrie și, în timp ce planeta comunicării retrogradează de aproximativ trei ori pe an, aceasta nu face ca întârzierile, neînțelegerile și necazurile să fie mai puțin frustrante. Lucrul bun este că, odată ce aceste trei planete își încheie retrogradele, vei experimenta o creștere a energiei și a clarității mentale. Tocmai la timp pentru a pune în mișcare rezoluțiile de Anul Nou.

Horoscop karmic ianuarie 2023. Provocări uriaşe la început de an, datoriile karmice vin din urmă
Ce planete sunt retrograde în ianuarie 2023
Trei planete – Marte, Mercur și Uranus – vor fi deja retrograde la începutul lui 2023, iar până la sfârșitul lunii nu vor avea loc noi retrograde. În loc să fii solicitat să revizuiești temele, planurile sau conflictele anterioare, te veii simți incredibil de motivat să îți exprimi părerea și să abordezi conflictele direct. Deși acest lucru poate fi un lucru bun, creșterea energiei te poate copleși pțin, deoarece lucrurile s-au mișcat destul de încet, în special pentru Marte, de ceva timp. Asigură-te că îți adaptezi ritmul!

Cum te influențează planetele retrograde în ianuarie 2023
Marte retrograd (30 octombrie 2022 – 12 ianuarie 2023)
Marte va sta retrograd în Gemeni până în 12 ianuarie 2023. Când a început retrogradarea, Marte a adus în prim plan o perioadă de revizuire și reflecție cu privire la modul în care fiecare zodie alege să se afirme.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.