Cum te îngraşă locul de muncă: obiceiuri aparent minore îţi pun silueta în pericol

Kilogramele la locul de munca se acumuleaza pe nesimtite. Abia cand hainele pe care le avem nu ne mai incap ne dam seama ca ne-am ingrasat. Insa n-ar trebui sa ne mire kilogramele in plus, caci obiceiuri aparent minore de la locul de munca ne ingrasa.

03 mai 2015, 06:52
Cum te îngraşă locul de muncă: obiceiuri aparent minore îţi pun silueta în pericol

IATA CARE SUNT PRINCIPALII „FACTORI DE SERVICIU” CARE NE INGRASA.

Orele de stat jos

Invariabil, o persoana care lucreaza 8-9 ore pe zi stand pe scaun se va ingrasa la un moment dat daca nu compenseaza in timpul liber cu exercitii fizice. Chiar si acele persoane care „mananca a paguba”, adica mananca orice, dar nu se ingrasa, la un moment dat, vor constata ca silueta lor este „altfel” daca au un job care-i tinuieste la birou trei sferturi din zi si daca nu fac miscare.

Drumul lung pana la serviciu

In momentul in care drumul de acasa la serviciu dureaza 45 de minute, o ora sau chiar mai mult, invariabil este blocat fie in masina, fie in mijloacele de transport in comun pentru ca, pana una alta, nu poti parcurge distanta mare pe jos. Insa un drum lung, parcurs cu mijloacele de transport in comun sau cu masina, oboseste in primul rand psihic individul si apoi fizic, motiv pentru care sansele ca acesta sa mai aiba pornirea necesara pentru a se apuca de sport cand ajunge acasa sau inainte de munca sunt infime. Astfel, zi de zi, putin cate putin, forma fizica se deterioreaza si se acumuleaza kilogramele in plus.

Continuarea pe Lyla.ro.