Cum te poate ajuta uleiul de cocos să ai o piele frumoasă

Dacă din punct de vedere al consumului, uleiul de cocos este încă ușor controversat, nimeni nu îi poate nega însă proprietățile extraordinare atunci când vine vorba de folosirea sa în industria cosmetică.

RomaniaTV.net
16 iun. 2014, 09:59
Cum te poate ajuta uleiul de cocos să ai o piele frumoasă

Antibacterian și antifungic, uleiul de cocos poate fi aliatul tău de nădejde atunci când vorbim de frumusețea pielii ori a părului.

Iată, așadar, cum îl poți utiliza:

Datorită calității sale antibacteriene, uleiul de cocos poate fi utilizat de persoanele care suferă de acnee. Mai exact, acidul lauric care se găsește în acest ulei este un antimicrobian foarte puternic, care luptă împotriva bacteriilor ce cauzează infectarea porilor.

Mai multe întrebuinţări ale uleiului de cocos pe Unica.ro.


loading...