Cum te poţi angaja în Bucureşti la TUI Travel, cea mai mare companie de turism din lume

Grupul Eurolines care a adus în România TUI Travel PLC, cel mai mare jucător mondial din industria turistică, recrutează omul potrivit pentru poziţia de administrator de reţea, în această perioadă. Citeşte într-un material RTV.NET lista exigenţelor impuse de angajator pentru acest post, află dacă te califici, precum şi lista întrebărilor la care trebuie să răspunzi dacă vrei să aplici pentru acest loc de muncă.

RomaniaTV.net
11 feb. 2013, 08:09
Cum te poţi angaja în Bucureşti la TUI Travel, cea mai mare companie de turism din lume

TUI Travel PLC este cea mai mare companie de turism din lume, operează în 180 de ţări, are aproximativ 30 de milioane de clienţi anual şi peste 71,000 angajaţi. La nivel mondial, TUI are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts şi Cruises.

Grupul Eurolines care a adus TUI în România este alcătuit din 12 societăţi, are 450 de angajaţi şi cea mai mare reţea de distribuţie a produselor turistice din ţară, are şase agenţii francizate în Germania, o flotă de 35 de autocare şi aproximativ 200 de autoturisme.

Eurolines care reprezintă TUI în România caută omul potrivit pentru postul de administrator de reţea care va performa în Bucureşti.

Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent al unei facultăţi de profil tehnic (Informatică, Automatică, Cibernetică) şi dacă ai minimum un an experienţă în aceeaşi poziţie. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă cunoştinte de proiectare, instalare, administrare retelistică, să aibă cunoştinţe de instalare, configurare, întreţinere staţii de lucru cu SO Microsoft Windows XP/7, cunoştinţe de Office, de diagnosticare probleme hardware pentru echipamentele IT.

Mai mult, te califici pentru acest post dacă eşti un bun comunicator, eşti dispus să pleci în deplasări în ţară, ai permis de conducere categoria B de cel puţin un an de zile şi demonstrezi că ai iniţiativă şi că eşti responsabil.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe avansate de limba engleză.

Lista întrebărilor la care trebuie să răspundă candidaţii interesaţi de acest post

 

  • De la ce dată aţi putea fi disponibil pentru preluarea postului?
  • Puteţi indica perioada minimă la care vă gândiţi să o petreceţi în acelaşi post, respectiv aceeaşi companie?
  • Ce v-a determinat să aplicaţi la acest post?
  • Care sunt aşteptările dumneavoastră salariale pentru postul la care aplicaţi? Suma indicată nu va deveni publică, este destinată gestionării eficiente a aplicaţiilor primite. De asemenea, suma poate conţine o marjă de negociere, nu mai mare de 10%, susţin angajatorii în anunţul de recrutare pentru acest post.

Candidaţii interesaţi de acest loc de muncă pot trimite aplicaţiile aici, până pe 3 martie.