Cum te va înşela şi cât de predispusă este s-o facă, în funcţie de culoarea sa preferată

Potrivit ultimelor studii realizate de sociologi şi de mai multe echipe care cercetează comportamentul în cuplu, culoarea preferată a unei persoane poate spune foarte multe cu privire la cât de predispusă este să înşele acea persoana şi la cum o va face.

RomaniaTV.net
12 nov. 2013, 06:57
Cum te va înşela şi cât de predispusă este s-o facă, în funcţie de culoarea sa preferată

Studiile au fost realizate in functie de culorile PRIMARE si SECUNDARE preferate de oameni si au fost incluse totodata si nonculorile alb si negru, avand in vedere ca sunt preferate de persoane cu caractere destul de puternice.

Iata cum te va insela si cat de predispus este sa o faca, in functie de culoarea sa preferata

Prefera culoarea rosu. Persoanele care prefera culoarea rosu sunt unele dintre cele mai predispuse sa insele. Sunt persoane senzuale si se gandesc mai tot timpul la sex. Prefera sa schimbe repede partenerii sexuali, se indragostesc greu si nu stau prea mult timp intr-o relatie stabila. Isi insala partenerul sau partenera fara scrupule si prefera sa faca acest lucru cat se poate de tainuit, pentru a avea sanse mai mari sa aiba mai multi parteneri sexuali in acelasi timp. Asa ca vor minti atat de mult, incat se vor pierde pana la urma in minciuni, doar de dragul sexului.

Prefera culoarea portocaliu. Persoanele care prefera culoarea portocaliu sunt de fel destul de fidele. Daca insa dorinta de a avea sexual o alta persoana decat cea cu care se afla intr-o relatie este prea mare, atunci vor incerca sa rupa mai intai relatia stabila, pentru a putea sa nu se simta vinovati. Numai ca, pana la urma, isi vor insela jumatatea si in functie de cat de buna este partida vor decide ce este de facut. Astfel, daca au parte de sex nebunesc si satisfacator cu cel sau cea cu care isi insala partenerul sau partenera, vor recunoaste imediat si vor ramane cu acea persoana. Daca nu, vor minti ca nu s-a intamplat nimic si isi vor vedea de relatia in care se afla.

Prefera culoarea galben. Persoanele care prefera culoarea galben sunt unele dintre cele mai statornice. Nu stiu sa minta si nu au curajul sa insele. Prefera sa aiba fantezii sexuale cu persoana dorita, chiar in timpul actului sexual cu persoana alaturi de care se afla intr-o relatie.

Prefera culoarea verde. Oamenii care prefera culoarea verde sunt unii dintre cei mai mari mincinosi cand vine vorba de relatie. Le place sa starneasca reprezentantii sexului opus doar pentru a se simti doriti insa foarte rar dau curs avansurilor si foarte rar isi insala jumatatea. Asta pentru ca daca ai ajuns sa fii jumatatea unei persoane care prefera verdele, ai fost ales sau aleasa dup o prospectare indelungata a posibilitatilor sexuale si de parteneri.

Continuarea pe Lyla.ro.