Cum traduci limbajul trupului la bărbaţi

Când iubitul tău trece printr-o perioadă dificilă, va prefera mai mult ca sigur să se interiorizeze. De aceea, studierea limbajului trupului e importantă în cunoaşterea minţii sale. Tot astfel vei afla şi cum trebuie să-l abordezi şi să reacţionezi.

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 09:30
Cum traduci limbajul trupului la bărbaţi

Cu ajutorul expertului in limbajului trupului – Janine Driver – am ales 5 expresii faciale si gesturi critice care arata cand un barbat se simte vulnerabil, e suparat ori furios din cale-afara. Iti vom arata apoi cum sa reactionezi in cel mai corect mod posibil la aceste semnale.

Se poarta de parca ar fi pe alta planeta

ATITUDINEA LUI: Se plimba de colo-colo ratacind prin casa si incearca sa-si gaseasca o ocupatie cautand bauturi in frigider, vorbind la telefon si verificandu-si obsesiv e-mailul, orice numai sa-ti evite privirea.

CUM SE TRADUCE: Probabil se simte prost din pricina ca a facut o prostie. Nu e exclus nici sa fie cam… mahmur, chestie ce s-ar putea dovedi insuportabila fix in dimineata zilei in care-i programata intalnirea cu parintii tai sau doar il mustra constiinta fiindca s-a „scapat” unui amic intr-o chestiune pe care trebuia sa o tina pentru el (asa i-ai spus cand te-ai decis sa-i impartasesti un secret, ba chiar l-ai pus sa jure ca buzele-i vor fi pecetluite). Barbatii nu-s dotati de mama natura cu polivalenta; ceea ce inseamna ca tot ceea ce intreprinde in aceste momente are rolul de a-ti distrage atentia de la ceva.

CE AI TU DE FACUT: Strecoara-te prin spatele lui si cuprinde-l intr-o imbratisare. Poti sa-i mangai pieptul sau sa-ti tii pur si simplu mainile in jurul taliei lui. Ideea e sa-l faci sa se simta in siguranta, sa devina linistit. Tine-l asa cateva minute, apoi spune-i pe un ton… mai calm ca niciodata: „Nu prea esti in apele tale. Exista vreun motiv anume, ai patit ceva?”. Dat fiind ca nu sunteti fata in fata, e foarte posibil sa-si dea drumul la gura.

Citeste mai multe despre limbajul trupului la barbati numai pe Cosmopolitan.ro.