Cum trebuie să speli, de fapt, costumul de baie

Crezi că îţi speli corect costumul de baie? Află dacă este aşa sau nu.

RomaniaTV.net
29 mai 2015, 10:10
Cum trebuie să speli, de fapt, costumul de baie

Costumul de baie este piesa de rezistenţă a garderobei oricărei femei, pe timp de vară. Aşadar, este esenţial să ştii cum să îl îngrijeşti pentru a nu îl deteriora, fie că este vorba despre un costum de baie ieftin, fie că este vorba despre un costum de baie de designer.

Clăteşte-l cu apă rece după fiecare purtare. Nu este necesar să aplici detergent la fiecare spălare, e suficient să clăteşti costumul de baie cu apă rece pentru a îndepărta loţiunea de plajă, transpiraţia şi clorul.

Spală-l cu detergent după câteva purtări. Întoarce costmul de baie pe dos şi pune-l într-un lighean plin cu apă călduţă şi detergent. După ce l-ai lăsat în apa preţ de 5 minute, clăteşte-l bine cu apă rece.

Citeşte şi Ce se întâmplă dacă îţi speli părul cu lapte? Ai să fii uimită

Nu freca sutienul şi slipul de la costumul de baie folosind mişcări puternice întrucât materialul acestuia se va întinde şi nu va reveni la forma iniţială. De asemenea, acesta nu trebuie stors puternic, ci trebuie lăsat la scurs şi la uscat, departe de razele soarelui.

Îndepărtează petele de pe costumul de baie folosind bicarbonat de sodiu sau oţet. Poate fi vorba despre urme lăsate de loţiunea de corp ori de pete de îngheţată, dacă pui o pastă făcută din bicarbonat de sodiu şi apă direct pe pată, acestea vor dispărea ca prin minune.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.