Cum va arăta și unde va avea loc nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Cine vor fi nașii cuplului

Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc de nuntă. Cei doi se gândesc serios la locația evenimentului și la tematică. Una dintre cele mai importantă părți, alegerea nașilor, este deja rezolvată.

16 nov. 2023, 14:05
Cum va arăta și unde va avea loc nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Cine vor fi nașii cuplului
Cum va arăta și unde va avea loc nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Cine vor fi nașii cuplului

Răzvan Simion și Daliana Răducan abia așteaptă să își unească destinele, însă nu vor o petrecere fastuoasă, ci cât mai restrânsă. Totuși, cei doi se confruntă cu o „problemă”: tot mai mulți prieteni vor să le fie alături în cea mai importantă zi din viața lor, astfel că lista de invitați se mărește pe zi ce trece.

Citește și: Un nou cutremur la Antena 1! Cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion a dispărut de la Neatza

Cum va arăta nunta lui Răzvan Simion și Daliana Răducan

Răzvan Simion și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion a anului trecut, iar cei doi își doresc să facă nunta în 2024. Prezentatorul TV spune că el și Daliana Răducan s-au gândit la un eveniment restrâns, unde să aibă alături doar familia și pe cei mai apropiați prieteni, dar după ce au început să facă lista de invitați, și-au dat seama că va fi o nuntă mai mare decât plănuiau inițial, pentru că mulți vor să le fie alături la evenimentul unic. Întrebat în ce stadiu sunt pregătirile, Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a mărturisit că nu au stabilit încă toate detaliile și nici locația, asta pentru că nu sunt siguri dacă să facă evenimentul în străinătate sau în România.

„Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare. Ați văzut că domnul Dani a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. cu privire la locație). Poate afară, poate aici. Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară. Dacă suntem mai mulți și avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primești o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale e mult (n.r. râde)”, a spus Răzvan Simion, potrivit Spynews.ro.

Răzvan Simion a mai spus că nașii de cununie nu fac parte din lumea mondenă și că este vorba despre un cuplu apropiat atât lui, cât și iubitei sale și au fost încântați să le fie părinți spirituali. Glumind tot pe acest subiect, vedeta tv a spus că și-ar dori ca Tiago, fiul lui Dani Oțil, să îi fie cavaler de onoare la nuntă.

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult în pun pe fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, a mai spus prezentatorul TV.

Citește și: Fosta soție a lui Răzvan Simion a absolvit facultatea la 45 de ani. Diana și-a împlinit un vis mai vechi: „Cel mai frumos cadou de ziua mea pe care mi l-am oferit vreodată”